Black Friday Pro la F64 incepe in noaptea de 19 octombrie

Black Friday Leaks: Iata ce vei gasi la F64 de Black Friday     

       Cel mai mare magazin din zona foto-video, F64, anunta discount-uri pe bune in cel mai tare Black Friday ever, cel al profesionistilor si pasionatilor de arta si fotografie. Astfel ai ocazia sa iti inoiesti aparatura tehnica de pe care o folosesti in regim profesionist sau hobby, in oferta aflandu-se camere compacte, DSLR-uri, obiective de toate dimensiunie sau accesorii. 

       Campania de reduceri de „Black Friday Pro este valabila atat in magazinele fizice cat si in online, dar desigur preturile cele mai bune vor fi afisate in zona de online, unde stim ca vor fi si primele care isi vor epuiza stocul. Asa ca daca vrei sa fii printre cei fericiti care au incheiat un deal bun, iti recomanda varianta online, unde si oferta va fi mai variata, iar preturile mult mai bune. 

     Produsele de interes le poti gasi in link-urile de mai jos:

            1. Aparate foto profesioniste de tip DSLR la reducere

            2. Aparate foto compacte, mirrorless, si subacvatice

            3. Obiective Nikon/Canon la reducere

            4. Carduri memorie, blitz-uri si genti foto la reducere

     Fotografii profesionisti sau cei in devenire pot cumpara camere foto si obiective din gama de varf de la producatori de renume, alaturi de accesorii dedicate, la preturi mult mai mici decat in mod normal. Deasemenea exista si o sectiune speciala care se adreseaza pasionatilor de vlogging, camere foto profesioniste compacte, care stiu sa focalizeze rapid, eficient si la un pret bun

      Alte sfaturi pe care ar trebui sa le urmaresti in perioada premergatoare este sa urmaresti calendarul promotiilor F64 si sa te inscrii la newsletter deoarece poti castiga premii surpriza si vouchere cadou pentru produsele din magazinul F64.ro:

                                                  Intra in concurs aici

 

👀 Oferte F64 2021! Vezi ce promoții se caută Acum! ® BLACKFRIDAY.ro