Aeroterma ceramica TESY HL 830 VPTC pret si specificatii tehnice

  • de

         Sezonul rece aproape ca a sosit, asa ca cel mai probabil temperaturile vor scadea din ce in ce mai mult iar frigul se va instala si in casa ta. Astfel cel mai recomandat in perioada aceasta este gasirea unei solutii de incalzire, asa cum este si aeroterma ceramica TESY HL 830 VPTC. 

        Arata bine ca design, este compacta iar forma sa plata ii confera acesteia o stabilitate foarte buna oriunde ai pozitona-o. In partea din spate aceasta are o grila de pe unde trage aerul urmand apoi ca aerul sa fie prelucrat prin camera unde se gaseste si rezistenta termica unde este incalzit si evacuat la exterior prin partea din fata.

       Aeroterma are o putere de 3000 W care poate fi selectata progresiv in una din cele doua trepte de putere la 1000/2000/3000 W. Cu setarea Silence te poti bucura de caldura in liniste, aparatul generand un zgomot de pana in 52 dB. Ca eficienta, caldura emisa de aceasta este eficienta pentru spatii de pana in 80 mp. 

       Sistemul de siguranta cu protectie la supraincalzire opreste automat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme de ordin tehnic sau este depasita o temperatura maxima admisa. 

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, o aeroterma performanta de la Rowenta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Aeroterma ceramica TESY HL 830 VPTC, 3000 W, 3 trepte putere, Protectie anti-inghet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *