Precomanda Iphone 8 si 8 Plus de la Quickmobile

    Quickmobile iti da posibilitatea si anul acesta sa comanzi ultima generatie Iphone, modelele Iphone 8 si Iphone 8 Plus inaintea multor alte magazine din online-ul romanesc. Daca faci parte din randul celor pasionati de marca Iphone si doresti sa faci trecerea la noua generatie, incepand de ieri, pentru aceste doua modele pot fi lansate precomanzi, urmand ca odata primite pe stoc sa fie livrate imediat celor care s-au inscris pe lista de asteptare a precomanzilor. 

    Dupa cum stim la fiecare lansare, s-a lasat de fiecare data cu cozi interminabila la magazinele de specialitate, marea majoritatea dorind sa vada pe viu noile modele lansate Iti recomand sa mergi pe mana online-ului unde si aici cu siguranta pentru inceput stocurile vor fi limitate in prima faza datorita cererii foarte mari. Sunt disponibile pentru moment toate versiunile, atat pe negru cat si pe alb in varianta de 32/64 si 256 memorie interna.

      Presimt ca acesta va avea un succes destul de mare pe piata mai ales pe segmentul acelora care isi doresc un telefon de buzunar foarte bine dotat din punct de vedere tehnic. 

 Recomandare:

      Daca face parte din planul de achizitie pentru un nou smartphone iti recomand sa urmaresti preturile inca de pe acum la noile modele 8 si 8 Plus: Vezi intreaga lista de modele actualizata aici

Livrarile incep din luna octombrie. Vezi detalii si preturi

Imagini pentru iphone 8 quickmobile