Masina electrica de tuns gazonul Bosch ARM 3400 pret si specificatii tehnice

  • de

        Inspiratia designului si calitatea materialelor folosite in constructia masinii electrice de tuns gazonul Bosch ARM 3400 sunt elemente pe ar trebui sa le iei in seama daca iti doresti un dispozitiv pentru a ingriji suprafata gazonului din fata casei cu usurinta. Constructorii germani sunt vestiti mai la toate domeniile in legatura cu fiabilitatea si calitatea produselor, asa ca in cazul in care iti vei dori sa folosesti masina electrica de tuns gazonul ani buni de acum incolo, iti recomand sa alegi Bosch ARM 3400. 

        Bosch ARM 3400 este o masina de tuns iarba usor de manevrat, beneficiaza de roti ajutatoare care sa o ajute sa isi croiasa calea prin gazon si de un suport metalic pentru a o impinge de la spate. Manerul ergonomic Ergoflex ofera o ghidarea fara efort a masini de tuns iarba fiind o solutie ingenioasa si pentru a mentine o pozitie corecta a spatelui pe toata durata procesului de taiere iarba. Bosch ARM 3400 are o greutate de 11 Kg, corpul principal din fata fiind compus din motor si lamele de taiere din fata din otel. Odata trecuta iarba prin zimtii ascutiti, aceasta este colectata in sacul special colector de capacitate 40 de litri.

      Motorul de putere 1300 W (3400 rpm) ofera o capacitate buna pentru a reusi astfel sa imprime zitilor o forta suficient de buna pentru ca masina sa acopere o suprafata de taiere de 37 cm. Inaltimea de taiere poate fi reglata de utilizator in urmatorul interval, inaltime minima de taiere: 20 mm, inaltime maxima de taiere 70 mm.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa o cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina electrica de tuns gazonul Bosch ARM 3400, 1300 W, 34 cm latime lucru, 40 l cos colector

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *