Compresor aer Steinhaus PRO-COM50 – Review si specificatii tehnice

  • de

        Steinhaus PRO-COM50 este un compresor de aer idel pentru a fi folosit in spatiul locuintei tale, pentru a apela la acesta, mai mult in scop personal. Nu este un model profesional pe care sa il folosesti sa scoti bani de-a dreptul, mai mult pentru a fi folosit la diverse operatiuni in care vrei sa umfli amvelopele de la masina, saltele pneumatice, etc. Avand in vedere ca serviciile din statiile peco sau anumite service-uri s-au scumpit in ultimul timp, acesta reprezinta o achizitie foarte buna care te va scapa de cheltuieli dese la suprapret. 

       Steinhaus PRO-COM50 este un aparat de compresie aer, mobil, dotat cu un set de doua roti ajutatoare care il face sa fie usor de transportat dintr-o locatie in alta, este robust si eficient. Presiunea de lucru de pana la 8 bari, este portivita pentru multe aplicatii. Aerul comprimat din rezervorul de 50 de litri este oricand gata de utilizare, rezervorul se umple automat cu aer, in functie de presiunea si volumul de aer din acesta.

      Timpul necesar pentru ca acesta sa atinga cei 8 bari pentru aerul de la interior este undeva la 170 de secunde. Durata de umplere rezervor este de aproximativ 40 de secunde. Compresorul este prevazut cu supape de siguranta, manometru pentru verificarea presiunii din rezervor si conducta de evacuare a condensului, pentru intretinere usoara.

     Alimentarea se face la reteaua de electricitate curenta. Aerul preluat din exterior este in magazinat intr-o incinta de forma cilindrica de culoare visinie. Aceste performante amintite mai sus sunt posibile datorita motorului de putere 1.5 kW. Viteza maxima inregistrata de compresor ajunge la 2850 rpm. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un compresor performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata: Vezi oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti gasi la reducere avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Compresor aer Steinhaus PRO-COM50, 50l, 1500W, 2CP, 8bar, 206l/min

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *