Racitor de aer portabil Hyundai HY ACF 15E pret si specificatii tehnice

  • de

    Racitorul si purificatorul de aer portabil Hyundai HY ACF 15E este o alegere interesanta atat ca pret cat si la nivel de functionalitate, acesta fiind o solutie moderna dar si ieftina pentru a scapa de caldura insuportabila acum in plin sezon de vara.

    Spre deosebire de un aparat de aer conditionat, racitorul portabil Hyundai HY ACF 15E nu functioneaza pe baza de agent frigorific, sistemul de racire avand la baza apa si cuburi de gheata care vor fi dispersate in mediul ambiant pentru o racire naturala. Este o modalitate de racire recomandata in cazul celor care sufera de dureri articulare sau au probleme cu sanatatea si nu le este recomandat sa stea la langa un aparat de aer conditionat. Plus ca este o solutie naturala care ofera si un consum energetic mai mic.

    Este un dispozitiv compact, usor de manevrat care nu necesita instalare, poate fi folosit in orice camera iar in partea superioara este dotat si cu panou de comanda. Pentru o utilizare mai facila, acesta dispune si de telecomanda cu control de la distanta care are o arie de actiune de pana la 7 metri.

     Hyundai HY ACF 15E foloseste apa pentru a raci aerul prin intermediul tehnoogiei de evaporizare. Aerul din camera este trecut in prima faza prin filtrul de aer si prin panoul evaporativ de tip fagure care este mentinut in permanenta umed. Acesta face un transfer termic cu apa din dispozitivul de racire apoi se intoarce inapoi in mediul camerei racit si purificat. Pentru o eficienta mai buna la racire este recomandata folosirea de apa rece in combinatie cu cuburi de gheata. Pompa de racire montata la interior este cea care realieaza tot acest amestec dintre apa si aer pentru a duce la scaderea temperaturii.

     Functiile programabile fac referire la intensitatea de racire astfel: 3 moduri de functionare : normal, mediu, maxim si modul de functionare cu aer/aer  sau aer/apa. In functie de preferinte si de necesitati, vei avea la dispozitie functiile prezentate mai sus, ca modalitati de racorire la tine acasa.

     Debitul de aer maxim se situeaza in jurul valorii de 308.6 mc/h dar acesta poate fi variabil in functie de treapta de racire aleasa. La interior este prevazut si cu un rezervor apa de 5 litri, apa care trebuie inlocuita la un interval de pana la 4-5 zile.

       Un mare avantaj il reprezinta si consumul energetic, o diferenta destul de mare daca e sa facem o comparatie cu un aparat de aer conditionat clasic, cu unitate de interior si de exterior. Puterea consumata in functie Standby este de 0.19 W.

Recomandare:

        Recomand racitorul si purificatorul de aer mobil Hyundai HY ACF 15E tuturor care sunt in cautarea unei solutii moderne de racorire eficiente, desponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Racitor de aer, portabil, Hyundai, HY ACF 15E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *