Canapea extensibila Kring Morning pret si specificatii de design

  • de

          Kring Morning este alegerea perfecta daca vrei sa beneficiezi de confortul unui pat dar in acelasi timp nu doresti sa ocupi inutil spatiu din casa, capacitatea sa de a fi extinsa si apoi retractata fiind solutia inteligenta in cazul spatiilor reduse. Cand vine vorba de a face curatentie, vei putea cu usurinta sa o muti dintr-o parte in alta a case, sau chiar retracta, nu ocupa mult spatiu si este usor de manevrat chiar si de o persoana. 

         Canapeaua Kring Morning este o piesa de mobilier ce imbina elemente clasice, moderne si minimaliste, punandu-se accent pe confort si eleganta. Culorile neutre o fac usor de integrat in orice tip de amenajare interioara. Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Spuma poliuretanica este calitativa si rezistenta, oferind un confort superior.

         O poti muta rapid dintr-o camera in alta avand o greutate de 64 kg si dimensiuni de cca 189 x 97 x 47 cm cm in forma stransa si de 189 x 130 x 88 cm cm pentru forma extinsa. La fel curatenia se poate realiza rapid in jurul ei cat si sub ea, piciorusele inalte oferind un spatiu destul de mare sub ea incat sa incape peria de curatare a aspiratorului.

         Pentru cei pretentiosi, aceasta este disponibila intr-o gama variata de culori, astfel incat sa se potriveasca excelent cu designul casei tale, culoare pereti si restul mobilei. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila Kring Morning, 189x60-130x97 cm, PU, Bej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *