Statie de calcat Heinner HIS-1350P pret si specificatii tehnice

  • de

        Heinner HIS-1350P este o statie de calcat compacta care ofera numeroase optiuni in privinta dorarilor, totul la un pret accesibil. Este un aparat electrocasnic minunat care face totul exact ca la carte, fiind un adevarat profesionist atunci cand vine vorba de calcatul rufelor, fie ele din bumbac sau alte materiale mai sensibile. 

       Am testat statia de calcat cu aburi Heinner HIS-1350P deja de 2 saptamani si pot spune ca este exact ceea ce imi doream, un dispozitiv performant cu care nu trebuie sa insisti de 2-3 ori in acelasi loc pentru a scoate cutele de pe haine.

        Panoul de comanda din crom activeaza optiunile si parametrii de functionare mecani, un mod relativ comod dar si usor de urmarit datorita sistemului de semnalzare cu becuri LED cu care este prevazuta.

       Talpa ceramica se pozitioneaza perfect pe suprafata de lucru si imprima hainelor temperatura necesara cat sa nu arda tesatura oferind un maxim de performanta atat din punct de vedere al temperaturii de lucru cat si al sistemului cu aburi. Aparatul poate functiona in regim abur continuu sau la modul actionare mecanica din buton. Deasemena in cazul in care nu doresti sa calci folosind aburi, sistemul de generare abur poate fi blocat de utilizator.

       Statia de calcat Heinner are o putere de lucru de 2200 W avand in componenta si un rezervor de apa destul de generos de 1.6 litri. Presiunea exercitata la interiorul instalatiei de functionare de 4 bar pune in miscare un jet de abur de 100 g/min cat sa strabata intreaga suprafata de lucru. Debitul de abur poate fi variat in intervalul 65 g/min si 100 g/min iar activand modul ECO vei obtine un consum minim de energie din partea aparatului de calcat. Rezervorul este unul detasabil, astfel ca la incarcarea din nou cu apa nu va trebui sa deplasezi si statia de calcat.

       Sistemul i-Temp Advanced ofera combinatia optima de temperatura si abur pentru o calcare rapida si in siguranta a tuturor tipurilor de tesaturi. In cazul in care uiti fierul de calcat in priza acesta se opreste automat dupa mai multe minute de inactivitate prevenind astfel accidentele.

        Talpa din ceramica este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura.

        Sistemul anticalcar previne depunerile de saruri pe mecanismele interioare declansand in timp un program special de curatare pentru eliminarea acestor depuneri. Lungimea furtunului care face legatura fierului de calcat cu statia este de 2 metri in timp ce cablul de alimentare are o lungime de 1.5 metri.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Statie de calcat Heinner HIS-1350P, 2200W, Boiler Inox, 4 Bar, 1.6L, cartus anticalcar, 100 g/min, Mov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *