Calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S13 pret si specificatii tehnice

  • de

      Caloriferul electric cu ulei Heinner HCU-S13 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca totul va fi bine si pe timp de iarna. 

      Caloriferul electric cu ulei Heinner HCU-S13 este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.

      Caloriferul electric cu ulei Heinner HCU-S13 are o putere de aproximativ 2500 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin cei 13 elementi.Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte (1000/1500/2500 W). Este recomandat pentru incaperi de pana in 60 m cubi. Protectia anti incalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale.

     Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 3 metri, este dotat si cu roti pentru a fi transportat si depozitat mai usor si cantareste aproximativ 17 Kg. 

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Heinner disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Imagini pentru Calorifer electric cu ulei Heinner HCU-S13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *