Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W performante tehnice excelente

Last updated on aprilie 10th, 2021 at 04:41 pm

       Hotpoint XH8 T2I W este alegerea perfecta pentru interiorul casei tale, o combina frigorifica cu design elegant,volum total de interior de 339 litri si sistem de racire No Frost. Dimensiunile acesteia nu vor fi o problema, aceasta oferind accesul rapid si in cazul apartamentelor mai mici,fiind caracterizata de urmatoarele valori: 189 x 60 x 68 cm. Aspectul general este unul simplist, culoarea alba fiind predominanta in ceea ce priveste designul sau, are doua usi de acces interior separate, pentru frigider si congelator. 

        Sistemul de racire No Frost impiedica formarea in timp a ghetii si prevenind astfel inghetul alimentelor de la interior care se pot astfel altera mult mai repede in urma procesului de inghetare-dezghetare. Temperatura este mentinuta la un nivel constant pe fiecare raft in parte, lucru care impiedica astfel condensul si aparitia de gheata la interior. Racirea la inalta definitie: nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora.

       Simbolul Ecotech identifica aceasta combina ca fiind un model care indeplineste cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Frigiderul Hotpoint este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru care consumul energetic in decurs de un an este estimat undeva la valoarea de 273 Kwh/an. 

      Frigiderul are in dotare 4 rafturi din sticla, patru suporturi pe usa, compartiment special pentru fructe si legume si unul pentru branzeturi. Volumul disponibil aici este de 240 litri, asa ca e suficient spatiu pentru a depozita destul de multe alimente. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Pentru branzeturi exista deasemenea un compartiment dedicat acestora cu o eficienta buna la racire. Sertarul este izolat cu un filtru de etilena pentru ca alimentele sa isi pastreze propietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume.

       Congelatorul de capacitate 105 litri este organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de aproximativ 10 Kg la 24 de ore. Sistemul de racire ca si in cazul frigiderului este unul automat. Compartimentul special BigBox este perfect pentru a depozita alimente de dimensiuni mari, cateva pizza sau un tort de dimensiuni mai mari.  In pachet veti gasi urmatoarele accesorii: tava pentru gheata, suport pentru sticle si pentru oua.

       Principalele functii care pot fi activate pentru acesta combina frigorifica fac referire la: sistem avertizare usa deschisa – combina frigorifica te avertizeaza prin intermediul unui semnal sonor de faptul ca ai lasat usa deschisa, functie super racire – teriorul frigiderului este racit instant imediat dupa ce este pus in functiune si sistem antibacterian integrat – permite combaterea naturala a agentilor bacterieni care pot altera alimentele. 

       Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W poate functiona in regim normal, economic, super congelare, sau super racire. Senzorii speciali emit sunete caracteristice atunci cand usa este uitata deschisa sau cand temperatura de la interior este prea ridicata. Autonomia fara curent este de circa 18 ore, iar nivelul de zgomot la functionare este de doar 38 db.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

            Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, 340 l, Clasa A++, Full No Frost, H 189 cm, Alb

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, Full No Frost, 340 l, Clasa A++, H 189 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>