Banda de alergat electrica motor AC RUN S pret si specificatii tehnice

Last updated on aprilie 10th, 2021 at 04:48 pm

       Banda de alergat electrica motor AC RUN S este un model exclusiv dedicat profesionistilor care te pune in contact cu tot ce este mai nou in materie de tehnologie si monitorizare eficienta a progreselor efectuate in timp, conectat la sistemele intelingente Android/Ios. Este un dispozitiv fitness recomandat pentru toate varstele, incepand cu cei care nu au foarte mult antrenament cat si pentru cei profesinisti, o banda de alergat care se poate plia pe cerintele fiecaruia.

       Daca ai experimentat placerea alergatului si ai devenit dependent, alergatul devine un stil de viata si un mod ideal de a te elibera de stres in timp ce iti mentii forma fizica excelenta.

       Banda eletrica de alergare AC RUN S este dotata cu un motor de putere mare de pana la 3.0 CP care ii imprima acesteia o viteza variabila de pana la 20 Km/h. Suprafata de alergare de 152 x 51 cm ofera o aderenta buna la miscare iar in cazul in care apar accidente si te dezechilibrezi, aceasta detine un sistem electronic cu oprire automata. Aplicatia special conceputa pentru sistemul de bord iti permite sa conectezi rapid orice dispozitiv Android/Ios. Comanda inovativa prin smartphone ofera o varietate de moduri de antrenament pentru a se potrivi oricarei persoane in parte.

       Pentru utilizatorii avansati care vor sa experimenteze un alt grad de dificultate, banda de alergat este prevazuta cu 12 nivele de inclinare. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe eficient socurile produse sub actiunea greutatii tale. Masa corporala maxima admisa este de 135 Kg. Banda de alergat este compatibila cu soft-ul Kettler World ours 2.0 care ofera rute virtuale, simulari de curse si documentare despre antrenament.

       Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 7 functii: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, Inclinare, Body Fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord.

       Sistemul de amortizare socuri ii asigura o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa ascultii muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.  Interfata cu ecran tactil de inalta calitate permite controlul direct si rapid al benzii, iar senzorii din manere permit modificarea rapida a vitezei si a inclinarii benzii, chiar si fara smartphone. Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. 

      Programele de lucru pot fi rulate fie in starea oferita de producator sau personalizate in detaliu dupa dorintele proprii. Poti adauga noi nivele de intensitate in ceea ce priveste viteza, unghiul de inclinatie, toate functiile devenind active odata ce ai dat OK-ul. Aplicatia S-Fit este un bun start in cazul in care doresti sa iti montorizezi efortul fizic depus, aceasta avand integrat tempozirator, sistem de detectie distanta parcursa pe sesiune, viteza, consum de energie, numar total de kilometri, etc.

      Banda de alergare este compatibila si cu functia de bluetooth, aceasta beneficiind de un receptor de calitate compatibil Polar, care opereaza in banda de 5 kHz. Te poti conecta astfel la orice tip de dispozitiv media, fara sa ai vreo restrictie.

       Suprafata de alergare (covorul rulant) ofera o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ la care se adauga un cadou gratuit format dintr-un set de greutatiVerifica pret redus

Banda de alergat electrica motor AC RUN S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>