LG GBB59PZKVS – combina frigorifica performanta

  • de

           LG GBB59PZKVS este combina frigorifica de care tu si familia ta o vei indragi inca de la prima utilizare datorita spatiului de la interior foarte bine compartimentat si numeroaselor tehnologii care vin sa intretina conditii foarte bune pentru pastrarea alimentelor pentru o lunga durata. Nu este nici foarte mare, un model compact, suficient de mare incat sa incapa fara probleme in apartamentele mai mici, de inaltime 1 metru si 90 cm. Exteriorul surprinde prin calitatea materialelor folosite dar si prin constructia care implica finisaje de inalta clasa, specifice unui model din clasa premium, care va fi imediat remarcat in interiorul casei tale. 

           Tehnologia cu racire No Frost impiedica formarea ghetii la interior in timp, astfel ca nu mai esti nevoit sa apelezi la vechile obiceiuri in care erai pus in fata momentului in care trebuia sa dezgheti intreaga combina. Aceasta reprezinta o garantie in plus la faptul ca alimentele tare vor fi protejate impotriva inghetului iar consumul energetic al combinei va fi unul moderat. Dealtfel LG GBB59PZKVS este o combina destul de economica, incadrata in clasa de consum A+ pentru care valorile medii pentru acest standard este de aproximativ 306 kW/an.

         Cu un spatiu total disponibil de 318 litri, distribuit intre zona de frigider si congelator, combina Lg ofera spatii adecvate pentru alimente de diferite dimensiuni astfel: pentru frigider este rezervat un spatiu de 225 litri in timp ce pentru congelator sunt disponibli 93 de litri.

         Frigiderul aflat in partea superioara este impartit ca spatiu pe 3 nivele de rafturi realizate din sticla rezistenta securizata. Sistemul Multi Air Flow impiedica imprastierea mirosurilor de la un nivel la altul si mai are si un rol antibacterian. Usa frigiderului este prevazuta cu mai multi suporti de diferite dimensiuni in dreptul fiecarui nivel de rafturi, zona in care poti pozitiona alimente de dimensiuni mai mici sau bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este acela special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, la o temperatura ideal constanta care ofera o dezhidratare minima in timp.

          Congelatorul ofera un spatiu adecvat in limita a 93 de litri pentru 3 nivele de rafturi unde poti depozita alimente de toate tipurile. Acesta are o capacitate de congelare de pana la 9 Kg in timp de 24 de ore.  Sistemul inteligent Smart Diagnosis va identifica erorile care por aparea in timpul functionarii combinei si iti va trimite pe afisajul LED diverse coduri eroare care au solutie in cartea tehnica. 

          Sistemul de iluminare interioara pe baza de becuri LED va fi mai mult decat suficient pentru o iluminare completa si pentru a-ti oferi o intreaga vizune a ansamblului de la interior atunci cand conditiile de luminozitate externe sunt reduse. In cazul unei pene de curent, combina frigorifica LG GBB59PZKVS reuseste sa mentina interiorul rece pana la 16 ore fapt ceea ce identifica si aspectul unei bune izolatii la interior.

        Compresorul Inverter Liniar este o noua tehnologie revolutionara patentata de catre cei de la Lg care asigura o economie substantiala in ceea ce priveste controlul optim al temperaturii. Astfel produsele alimentare de la interior sunt pastrate optim pentru o perioada de timp mai indelungata fara a interveni procesul de alterare.   Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, LG GBB59PZKVS fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 37 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

            Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica LG GBB59PZKVS, 318 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *