Boxe A+ 2.1 MS31 pret si specificatii tehnice

  • de

         MS31 este un sistem audio decent pe care am avut ocazia sa il testez la un prieten zilele acestea, un sistem format din doi sateliti si un subwoofer central, foarte bine echilibrat atunci cand vine vorba de putere, as spune combinatia ideala atat cat sa nu deranjezi vecinii cu un sunet mult prea tare. Structura de lemn a subwoofer-ului si a celor doi sateliti ofera un sunet de calitate fara distorsionare. Designul este unul cat se poate de interesant, mai ales ca are o structura din lemn care exprima eleganta si calitate, lucru care imi place foarte mult.

        Desi pare destul de mic la prima vedere pentru gustul unora, am ramas surprins de calitatea sunetului, destul de tare si clar, chiar si atunci cand e la volum mare, fara sa interfereze cumva claritatea. Puterea maxima exprimata de acest sistem este de 40W, 20 W pentru subwoofer si alti 20 W pentru cei doi sateliti.

Boxe A+ 2.1 MS31, 40W RMS, Slot USB, SD

        Pe spate se gaseste un intrerupator de tip ON/OFF care activeaza si dezactiveaza alimentarea boxelor, lucru semnalizat prin aprinderea intermitenta a unui LED frontal. Tot aici se gasesc conexiunile Audio In pentru sateliti, dreapta si stanga, intrarea auxiliara si cablul care vine sa alimenteze boxele. In partea frontala sistemul audio beneficiaza de reglaz pentru volum bass, treble, si volum pentru satelitii auxiliari. Cordoanele de conectare sateliti sunt incluse in pachet dar daca iti doresti sa ii asezi mult mai departati iti recomand sa ii inlocuiesti cu fire mult mai lungi.

        Subwoofer-ul este construit cu o tehnologie “band-pass box” ce imbunatateste si extinde freventele joase si bass-ul. Sloturile USB si SD aflate permit redarea sunetului direct de pe un stick USB sau de pe un card SD.  Bass-ul este foarte puternic, chiar se aud acei wati iar calitatea sunetului este ireprosabila pentru acesti bani. Dispune de mod aux pentru dispozitive externe si mod dvd pentru conectare la un home cinema.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Boxe A+ 2.1 MS31, 40W RMS, Slot USB, SD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *