Review – Dri Buddi Uscator electric de rufe

     Ne aflam iarasi in acea perioada a anului in care datorita temperaturilor scazute si a umiditatii persistente din atmosfera rufele tale se usuca acum in 2-3 zile. Exista acum sisteme moderne de tip uscator care pot usca automat o cantitate mare de rufe in doar cateva minute, asa cum se intampla si in cazul lui Dri Buddi, un uscator de rufe care are toate calitatile necesare pentru a face acest lucru posibil, disponibil la un pret accesibil. Este o alternativa perfecta la un dispozitiv de tip uscator mai mare, care in general este mult mai scump si  consuma mai multa energie.

     Uscatorul DriBuddi are un motor eficient si silentios care sufla aer cald in invelisul termorezistent, uscand hainele rapid, fara sa le deterioreze. Aare o structura rezistenta, care nu se va indoi, nu va rugini si poate sustine pana la 10 kilograme de rufe. Timpul de uscare este unul normal si nu depaseste mai mult de 1-2 ore, in functie de nivelul de umiditate si consistenta tesaturii. In plus hainele pot fi puse la uscat direct pe umeras, astfel ca nu se vor mai sifona in timpul procesului de uscare. In plus poti seta din cadrul panoului de comanda nivelul de uscare, care va reflecta treapta aleasa din zona potentiometrului reglabil. Puterea maxima a acestuia ajunge la 1200 W, una destul de mare care va face ca rufele tale sa nu stea prea mult la uscat. 

     Hainele se vor usca natural, ca si cum ar fi uscate afara, pastrandu-si textura moale si catifelata. Hainele vor fi mai putin sifonate, fiind uscate pe umerase. Aftfel timpul necesar pentru calcare va fi redus semnificativ. DriBuddi este ideal pentru cei ce locuiesc in garsoniere sau apartamente si nu au suficient spatiu dar si pentru cei ce spala foarte des si au nevoie ca rufele sa se usuce rapid. Dri Buddi este pliabil si usor de depozita pana la urmatoarea folosire.

Recomandare:

       Il recomand tuturor ca o alternativa perfecta la uscatoarele clasice, la fel de eficient, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, pret la care il recomand ca fiind o alegere excelenta: Verifica pret redus

Dri Buddi

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *