Review – Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212

  • de

      Whirlpool AWS 61212 este o masina de spalat excelenta pentru o utilizare obisnuita pentru acasa, dotata cu o multime de functii si programe care vor face ca spalatul rufelor sa fie o simpla formalitate. Nu este mare, deci prin urmare spatiul ocupat in casa ta va fi unul limitat, la interior fiind capabila sa stocheze o incaratura de pana la 6 Kg, pentru care foloseste 1200 rpm. Nici nu ai nevoie de mai mult de atat, avand in vedere ca poti spalat rapid, economic si intr-un timp relativ scurt, hainele tale.

      Tehnologia cu „Al 6-lea Simt” va juca un rol important in optimizarea functiilor si programelor de lucru, pentru a se obtine astfel rezultatele dorite cu un minim de consum de resurse. Toate actiunile selectate din timpul functionarii masinii de spalat vor putea fi urmarite in cadrul panoului LCD situat in zona din partea dreapta.

      Whirlpool AWS 61212 este o masina excelenta si din punct de vedere al spatiului ocupat, un model destul de compact, cu acces la interior din partea frontala, caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.5 x 45 cm. 

       Panoul de comanda nu este deloc complicat de utilizat, selectia programelor fiind disponibila prin intermediul butonului rotativ central. Tot aici gasesti si zona de depozitare detergent granule si lichid si butoanele de selectie viteza centrifugare. Optiunile active vor fi semnalizate direct pe display-ul LED situat in partea centrala a panoului de comanda. 

      Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWS 61212 ne lasa o impresia buna si la capitolul consum energetic, un model clasat in clasa de eficienta energetica A++, pentru care va inregistra un consum energetic de 165 kWh si de 8200 litri de apa, tot intr-un an. Impartit la nevoile unui singur proces de spalare, consumul standard de apa este de 36 litri de apa iar cel energetic este de 0.83 kWh. 

      Programele de spalat destul de numerose, 18 la numar, acopera cam toate necesitatile pe care le poti avea din partea unui astfel de dispozitiv, si aici putem enumera: program rapid 30 de minute, prespalare, programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, lana, sintetice, usor de calcat), program centrifugare delicata/intensiva, mitx, spalare eco – consum redus de energie. Daca vrei sa ai de unde alege, acest aspect va fi important in alegerea acestei masini de spalat. Pentru haine sensibile, programele matase/perdele si clatire usoara sunt excelente pentru a nu cauza probleme tesaturii delicate.

      Producatorii garanteaza o eficienta foarte buna chiar si la temperaturi mai joase de spalare. Astfel vei putea economisi energie electrica cu pana la 40% daca selectezi un ciclu de spalare cu o temperatura cuprinsa intre 60 de grade si 40 de grade. Whirlpool AWS 61212 detine si tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic, care in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind de fiecare data rezultate bune la spalat.

      O alta caracteristica inovativa specifica masinilor de spalat Whirlpool il reprezinta sistemul”Al 6-lea Simt” cu ajutorul caruia masina de spalat isi va adapta consumul de energie electrica si detergent in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.

      In timpul functionarii aceasta se dovedeste a fi destul de silentioasa astfel incat poti sa o folosesti fara probleme chiar si pe timp de noapte (nivel zgomot 59 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini poti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, 45 cm , Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *