Review – Motocicleta Molto Premium all-road

  • de

      Motocicleta Molto Premium all-road va fi o surpriza placuta pentru cel mic, o jucarie construita sa imite in detaliu vehiculele motorizate din lumea reala, actionata manual folosind pedalele. Aceasta va fi un cadou perfect pentru copilul tau de sarbatori sau de ziua numelui. Nu este foarte grea, cantareste aproximativ 2.8 Kg, lucru care nu va pune in dificultate nici pe parinti dar nici pe copil, este de culoare rosie si este recomandata pentru copii cu varste de la 2 ani in sus.

     Este excelenta pentru aceasta varsta mai ales ca este perioada in care se dezvolta functiile motorii dar si reflexele din lumea reala, copilul tau va invata sa isi tina echilibrul, sa evite obstacolele si sa fie atent la indicatiile in privinta trecerii strazilor, bineinteles nu pe bicicleta.

     Aceasta ofera libertate deplina celui mic, nu are asistenta parinte are un ghidon reversivil stanga -dreapta. Functiile de miscare nu sunt unele complicate, miscarea fiind bazata asemenea ca in cazul tricicletelor, si anume pe baza de pedalare.

Recomandare:

        Cel mic cu siguranta se va bucura atunci cand o va vedea, o jucarie care il va face sa nu mai petreaca ore in sir la calculator sau la televizor, mult mai sanatos prin miscare: Verifica oferta pret

       Zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVezi pret actualizat

Motocicleta Molto Premium all-road

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *