Bicicleta Fitness magnetica 2411B pret si specificatii tehnice

  • de

     Bicicletele magnetice fitness sunt unele dintre cele mai populare aparate de fitness mai ales ca nu sunt foarte costisitoare si ofera un antrenament sustinut al corpului imbunatatind ritmul cardiac si mentinand un tonus perfect de sanatate in fiecare zi. Bicicleta Fitness magnetica 2411B te va ajuta sa repeci un sir de exercitii recurent astfel incat de la primele saptamani sa observi si diferente notabile, o forma a corpului mult mai bine definita si o musculatura a picioarelor mult mai dezvoltata.

      Aceasta este recomandata pentru persoane de orice varsta astfel: – pentru incepatori –  care cauta un antrenament usor si eficient, pentru persoane varstnice – care doresc sa isi imbunatateasca sanatatea cardio, utilizatorii intermediari si persoanele ocupate – care doresc sa fie sanatoase si in forma, atletii profesionisti si persoane cu diverse afectiuni medicale.

      Bicicleta fitness magnetica Kondition 2411B  are o constructie destul de solida si este dotata cu suficiente elemente de functionalitate sa reprezinte o investitie de calitate. Desigur aici trebuie sa ai in vedere si faptul ca masa admisa in cazul acesteia nu este mai mare de 120 Kg, iar dupa fiecare exercitiu aceasta poate fi pliata ocupand astfel un spatiu destul de limitat.

      In zona centrala a ghidonului aceasta este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru care fac referire la timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar.

     Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. In functie de abilitatile si conditia fizica poti seta unul din cele 8 trepte de rezistenta manual.

      Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Bicicleta Fitness magnetica, 2411B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *