Laptop 2 in 1 Odys Unity pret si specificatii tehnice

         Odys Unity este un laptop excelent pentru a-l purta oriunde dupa tine, in calatorii, la munca sau la facultate, zi de zi, fara sa ai probleme apoi de spate, aproape ca nu il simti ca este cu tine mai mereu. Este un model de tip 2 in 1, se poate transforma rapid in tabeta si invers in laptop, datorita tehnologiei cu clips-uri care iti permite foarte usor sa ii indepartezi tastatura. 

         Este perfect pentru calatorii, oferind o autonomie destul de buna dar si performante suficient de bune astfel incat sa nu impuna limitari de sistem la rularea aplicatiilor mai complexe.

         Laptopul 2 in 1 Odys Unity are o structura detasabila care iti permite sa renunti rapid la functia de tastatura, moment in care vei avea pe ecran un model virtual, care sa simuleze toate functiile tastaturii clasice. Forma sa convertibila, ii permite acestuia sa isi modifice pozitia ecranului oriunde, pana la un unghi de 360 de grade. Acesta iti permite sa obtii tranzitii line intre cele patru moduri de glisare, oferind in acelasi timp un ecran stabil, pentru o experienta de comanda tactila stabila.

        Laptopul arata foarte bine ca design, este extraordinar de subtire din toate partile de unde l-ai privi si cantareste aproximativ 786 de grame cu tastatura conectata. Materialul folosit pentru crearea acestui model este plastic, unul de buna calitate.

       Display-ul este un IPS de 11.6 inchi si suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala glare, este importanta mai ales pentru anularea efectului de lucire care poate aparea in cazul in care lucrezi intr-o camera cu multa lumina. Acesta este prevazut cu doua difuzoare stereo incorporate, cu doua camere WEB fata/spate de cate 2 Mp fiecare, cu cititor de carduri Micro SD (maxim 128 Gb) şi cu microfon.

       Pentru a merge pe performante bune in ceea ce priveste autonomia, s-a optat pentru o placa video integrata, model care va ridica totusi pretentii dar unele medii, pentru a rula unele jocuri de generatie mai veche sau filme si seriale online in rezolutii Full HD.

       Performantele tehnice sunt asigurate de urmatoarele componente: un procesor cu 4 nuclee de la Intel, Atom Z3735F, tactat la frecventa de 1.33 Ghz care poate urca pana la 1.83 Ghz in modul Turbo Bost, are in dotare o memorie de 2 Gb si un HDD de stocare de 32 Gb. Desigur pentru a suplimenta spatiul de stocare poti folosi un card de memorie atasat sau un HDD extern. Cei 2 GB de memorie RAM sunt suficienti atat pentru OS cat si pentru restul de programe instalate. 

      La capitolul conectivitate, acest model beneficiaza de urmatoarele porturi: 1 port micro – HDMI, 1 port USB 2.0 si altul Micro USB si o iesire audio. Sistemul de operare vine preinstalat, ultima versiune de Windows 10. Odys Unity 12 cu Windows 10 Home preinstalat ofera performantele unui sistem de calcul potrivit pentru birou sau acasa.

      Autonomia pe baterie este unul din capitolele forte la care acest model impresioneaza, fiind capabil sa functioneze pana la 8 ore fara sa il conectezi la o sursa de alimentare, in coditiile unei utilizari obisnuite.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o autonomie buna pe un dispozitiv micut, care sa incapa fara probleme in orice geanta, fara sa creeze probleme din cauza greutatii, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea, beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care il consider o afacere buna: Verifica pret redus

Tableta Odys Unity 12 Pro, 11.6" IPS LED, Intel Atom 1.92 GHz Quad Core, 2GB RAM, 32GB flash, Wi-Fi, Windows 10 Home, Tastatura, Negru