Set 10 piese Tefal Hero pret si specificatii tehnice

  • de

      Cand spui Tefal, vorbesti de calitate, iar aici nu mai incape nici o urma de nesiguranta, experienta celor de la Tefal fiind una mai mult decat concludenta de-a lungul timpului. Rezistente si foarte aspectuoase setul de 10 piese Tefal Hero este o alegere ideala daca iti place sa gatesti sau pur si simplu vrei sa le faci cadou persoanei dragi.

     Oferta include 5 cratite accesorizate cu alte 5 capace facute special sa le acopere perfect. Cinci craticioare de diverse dimensiuni, o oala inalta, pentru fiert cantitati mai mari de alimente, doua de dimensiune medie si alte doua de dimensiune mica. Una dintre ele are un maner unic alungit pentru o buna manevrare la temperatura ridicata.

       Recipientele sunt realizate din inox de calitate superioara, au manere tot din acest material, iar baza este realizata mai groasa, pentru a preveni deformarea la temperaturi mari. Capacele sunt confectionate cu sticla termorezistenta si inox, fiind prevazute cu garnituri pentru scurgere. Poti utiliza aceste cratite inclusiv pe plita cu inductie, pe langa celelalte surse de cladura cunoscute.

        In interior, vasele sunt gradate, pentru a-ti permite sa apreciezi mai usor numarul de portii si cantitatile de ingrediente.

Recomandare:

      Acestea isi vor dovedi utilitatea zi de zi in timp ce le vei utiliza la prepararea felurilor de mancare simplu si rapid: Verifica oferta pret

       Zilele acestea setul de oale Tefal beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Set 10 piese Tefal Hero, Inox, inductie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *