Black Friday incepe la Cel.ro pe 11 noiembrie

  • de

       Daca esti ca si mine si visezi la un laptop performant si de ce nu poate si un telefon mobil de ultima generatie la un pret foarte bun, cel mai probabil o sa vanezi ofertele de Black Friday de la Cel, care se activeaza incepand de maine 11 noiembrie. Cei de la Cel.ro fura startul in acest an si dau drumul la campania de Black Friday inca de saptamana aceasta. Acestia promit reduceri substantiale la o gama variata de produse.

       Black Friday va avea loc in ziua de 11 noiembrie, vineri, si va putea fi accesata doar in online. Cei de la Cel.ro anunta inca de pe acum reduceri traznet la zeci de mii de produse care vor fi incarcate pe site incepand cu ora 0:00.

      Toate produsele vor fi disponibile in cadrul unui catalog online al reducerilor disponibil aici: Vezi ofertele exclusive de BF

      Magazinul ofera pe 11 Noiembrie reduceri impresionante la peste 100.000 de produse din portofoliu. Ofertele vor fi variate si la fel si categoriile de produse care vor participa la aceasta campanie.

      Sfatul meu e sa verifici din timp stocurile, sa te asiguri ca ai un cont valid (primele produse se vor lua in primele minute) iar cateva sugetii gasesti il link-urile de mai jos:

            Telefoane mobile la reducere

            Laptop-uri si tablete la reducere

            Electrocasnice mari si mici la reducere

 

12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *