Review – Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool 6th Sense ADG 422

  • de

       Whirlpool 6th Sense ADG 422 este o masina de spalat vase excelenta care beneficiaza de tehnologia revolutionala „Al 6-lea Simt”, tehnologia care va ajuta masina de spalat sa detecteze independent cantitatea de murdarie din rufe, si sa implementeze astfel programe optime pentru o spalare cat mai eficienta. Asadar, daca si tu iti doresti o masina de spalat eficienta, iti recomand sa te orientezi catre Whirlpool 6th Sense ADG 422, un model care pe langa detaliile tehnice ofera posibilitatea prin design sa fie incorporata total in mobila de bucatarie, pentru a ocupa un spatiu cat mai mic. La instalarea acestia va trebui sa iei in considerare urmatoarele valori: 82 x 44.8 x 55 cm.

      Panoul de comanda intuitiv poate fi operat simplu si rapid, si cuprinde mai multe butoane de selectie program de lucru, temperatura sau timp de lucru. Binelteles ca pentru vasele mai murdare este necesar un timp de lucru mai mare iar pentru cele usor murdare sau care trebuiesc doar improspatate timpul este relativ mic.

     O latura importanta pentru aparatele electrocasnice din categoria spalat vase, este si consumul energetic, capitol la care masina de spalat vase incorporabila Whirlpool 6th Sense ADG 422 reuseste sa aiba performanta de a fi incadrata in clasa de consum A++, avand un consum de numai 211 kW. Se estimeaza ca in decursul unui an consumul acumulat de apa este de 2520 litri iar in timpul unui program normal este de 9 litri. 

      Masina de spalat vase Whirlpool 6th Sense ADG 422 are o capacitate de incarcare vase de pana la 10 seturi de vase, dar nu trebuie de fiecare data respectata aceasta cerinta existand si posibilitatea de incarcare la jumatate (consumul si necesitatile de resurse se injumatatesc in acest caz). Nivelul de temperatura la interior se poate seta in 3 trepte.

      Sunt disponibile 7 programe de spalare, suficient ca aceastea sa acopere o arie larga de necesitati printre care: program intensiv 70 de grade, program Bio/Eco 50 de grade, Clean & Shine, spalare rapida, si spalare la 30 de grade. Fiecare program poate fi costumizat selectand o multime de functii aferente de pe panoul de comanda. Acesta este dotat la randul lui cu un display LED care te va tine la curent cu timpul ramas pana cand tot procesul de spalare va fi gata. Interiorul masinii de spalat este special amenajat astfel incat sa cuprinda zone sigure pentru a spala o gama variata de vase de bucatarie si ustensile, de la cele mai sensibile pana la cele voluminoase. 

      Cu programul pahare poti spala obiecte din categoria cani, cesti si pahare din sticla, procesul de spalare fiind unul sigur, care se va desfasura la o temperatura optima astfel incat sa nu deterireze elementele de vesela din bucataria ta. Multizone este o alta functie care iti permite sa stabilesti diverse setari de lucru pentru zone specifice astfel incat vase din diferite categorii sa fie spalate eficient.

     Cu optiunea programare intarziata vei putea alege timpii de lucru ai acestea pentru a spala chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. In cazul in care apar scurgeri de apa neprevazute, sistemul de siguranta pentru inundatii opreste automat functionarea acesteia. 

     Tehnologia adaptiva  „Al 6-lea Simt” implica cunoastere a masinii cu privire la gradul de murdarie, a cantitatii de rufe dar si calitatea detergentului care reuseste sa se dizolve in totalitate, sub actiunea apei de la interior, elemente care sunt detectate prin interactiunea masinii cu sistemele de masurare ale senzorilor montati la interior. 

      In timpul functionarii aceasta se dovedeste a fi destul de silentioasa, zgomotul produs in timpul spalarii fiind de ordinul 49 dB.

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici       

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool 6th Sense ADG 422, 10 Seturi, 7 Programe, Display LED, 45 cm, Clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *