Uscator de par Philips HP8232/00 pret si specificatii tehnice

  • de

    Uscatorul Philips HP8232/00 iti va oferi in acelasi timp doua lucruri esentiale de care se va bucura parul tau, o uscare rapida si o ingrijire delicata, astfel incat la final parul tau sa radieze de stralucire. Zona de evacuare a aerului este in asa mod construita astfel incat aerul sa fie unic distribuit si sa nu provoace in timp arderea parului. Dealtfel si temperatura de lucru atunci cand folosesti aer cald este una limitata standard pentru a nu aparea astfel de probleme. Uscarea se poate face la rece sau la cald, in functie cum preferi, selectand una din cele 2 trepte de lucru disponibile cu 2 nivele de temperatura. 

      Conceput pentru uscare 100 % fara deteriorarea parului, uscatorul de par Philips HP8232/00 este proiectat special pentru a acorda o atentie deosebita oricarui tip de par: delicat, vopsit, etc. Acesta previne deteriorarea de la caldura si ii ofera parului o protectie optima in conditii de performanta optima. Dispune de ThermoProtect pentru uscare rapida la o temperatura constanta. Viteza si caldura necesare pot fi ajustate usor pentru a crea stilul perfect. Sase setari diferite asigura un control complet pentru coafare precisa si personalizata.

     Rezultatul? Parul vopsit este vivace si are un aspect sanatos pentru mai mult timp. Pentru bucle stralucitoate si o coafura dreapta si lucioasa iti recomand sa combini utilizarea uscatorului cu placa de par sau cu ondulatorul, rezultatul fiind unul exelent.

     Uscatorul de par Philips HP8232/00 nu lasa parul ars si uscat si previne pierderea umezelii prin inducerea de ioni unici de satin in parul recent uscat. Acesti ioni incarcati negativ se ataseaza pe parul incarcat pozitiv reducand astfel firele uscate si despicate.

     Filtrul ingenios cu plasa din partea posterioara a uscatorului Philips HP8232/00 previne ruperea firelor de par. Astfel parul nu va mai fi aspirat in aparat si nu se va incurca in interiorul acestuia. 

     Uscatorul de par Philips HP8232/00 se adapteaza tuturor tipurilor de par si nevoilor de coafare fiind dotat cu 2 trepte de caldura si 2 trepte pentru fluxul de aer care pot fi setate separat. Functia Turbo va folosi toata puterea aparatului pentru o uscare cat mai rapida.

     Puterea maxima suportata de acest uscator este de 2200 W, suficient de buna, astfel incat intreg procedeul de uscare a parului sa nu dureze prea mult. Aceasta poate fi selectata progresiv prin cele 2 trepte de putere disponibile si alte 2 pentru setarea nivelului de temperatura. Aparatul este simpatic ca design, este lucios, si este de culoare alba.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator de par performant, usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Uscator de par Philips HP8232/00, 2200 W, Cool Shot, Concentrator, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *