Televizor LED Sencor SLE43F12 pret si specificatii tehnice

  • de

      Sencor SLE43F12 este un televizor LED de dimensiuni mai mari care masoara in diagonala 109 cm, perfect pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv multimedia mai mare dar nu unul exagerat, care sa se incadreze perfect in living-ul tau. Pretul dar si calitatea imaginilor sunt avantaje care vin in sprijinul acestuia, un model destul de bine structurat la nivel de caracteristici tehnice.

      Este un model de tip Non Smart, din gama 2016, care beneficiaza de sisteme integrate de control al imaginii de inalta calitate, fiind excelent pentru orice utilizator care isi doreste tot ce e mai bun pentru el acasa. Pretul este unul accesibil, lucru care ma face sa cred ca va fi un model destul de bine vandut.

     Display-ul care masoara in diagonala 109 cm suporta rezolutii Full HD, acesta fiind capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 8 ms, o luminozitate de 240 cd/m2 si un contrast dinamic de 1000000:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele (unghi de vizualizare pana la 178 de grade).

     Imaginile transmise sunt trecute prin filtre astfel incat rezultatul afisat sa fie unul impecabil, chiar si atunci cand transmisie prin cablu nu este una tocmai decenta. Digital Noise Reduction  – reduce zgomotul afisat pe imagini, DIgital Comb Filter – asigura o imbunatatire a cromatici si cursivitate in cazul imaginilor care se succed rapid.

      Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de 7 W fiecare. 

     Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C/UHF/VHF permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic. 

     La capitolul conectivitate, televizorul LED Sencor SLE43F12 beneficiaza de o intrare USB, 3 porturi digital HDMI, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

     Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *