Pachet espressor Zass ZEM 05 cu rasnita Zass ZCG 05 pret si specificatii tehnice

  • de

      Espressorul Zass ZEM 05 poate fi achizitionat sub forma de pachet complet format din aparatul de cafea Zass ZEM 05 si rasnita pentru boabe Zass ZCG 05, care impreuna ofera o experienta completa pentru pregatirea celei mai bune cafea, inca de la prima ora a diminetii. Zass ZEM 05 este un espressor destul de compact, foarte bine construit, care raspunde cu succes celor mai exigente.  Arata foarte bine ca aspect, este de culoare negru/gri si ofera multiple functionalitati pentru prepararea bauturilor energizante pe baza de cafea.

      Partea de comanda este manuala si vine dotata cu mai multe comutatoare pentru urmatoarele functii: comutator pornit/oprit/abur si indicator luminos pentru fiecare functie activa.

     Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 3.5 bari, face ca bauturile de tip cappuccino sa arate foarte bine, spumoase cu o crema consistenta la suprafata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca. 

     Puterea maxima exprimata de espressor de 800 W va face ca prepararea cafelei dorite sa nu dureze mai mult de cateva secunde. Rezervorul de alimentare apa are capacitatea de 0.24 litri. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.

   Cantitatea de cafea preparata de acesta este una normala pentru o zi, de pana la 4 cesti de cafea, atat cat trebuie pentru a incepe ziua du dreptul, tu si familia ta. In cazul in care folosesti cafea boabe, vei putea utiliza cu succes si rasnita din dotare, de putere 150 W, capabil sa sa strapunga intr-un mod profesionist boabele de cafea. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Pachet espressor Zass ZEM 05 cu rasnita Zass ZCG 05

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *