Expressor manual Saturn ST-CM7094 pret si specificatii tehnice

  • de

      Saturn ST-CM7094 este un espressor manual ce poate fi gasit in oferta la un pret relativ mic, indicat pentru consumatorii inraiti de cafea ce nu pot concepe sa treaca o zi fara sa guste din aceasta bautura. Cu ajutorul acestui espressor, diminetile noastre vor fi mai frumoase, de vreme ce multi dintre noi nu putem scapa de dorinta arzanda de a consuma o cafea fierbinte la inceputul zilei. Espressorul Arielli KM-150 BS are o presiune maxima de 15 bari. Aceasta este limita minima pe care o poate accepta orice cumparator ce doreste sa aiba mereu parte de o bautura revigoranta, care sa nu semene deloc cu ceea ce primim in mod obisnuit de la automatele de cafea prezente la coltul strazii.

     Saturn ST-CM7094 este un dispozitiv modern si din punct de vedere al aspectului, un model care se va conforma cu cele mai exigente cerinte, ideal pentru a completa lista obiectelor electronice care intra in dotarea bucatariei tale. Modul de functionare este simplu, nu necesita abilitati tehnice speciale, odata selectata manera de dozare, cafeaua gata preparata fiind gata pentru umplere a canii care va fi pozitionata in zona tavii din inox.

     Pe langa cafea si espresso, functia de apa fierbinte, va incalzi apa la temperatura optima astfel incat sa poti faci la acesta si ceai. Valva de protectia va opri orice scurgere, aceasta actionand ca un sistem anti-picurare, perfect daca vrei sa mentii curatenia in jurul sau.

     Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 15 bari, face ca bauturile de tip cappuccino sa arate foarte bine, spumoase cu o crema consistenta la suprafata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca. Alimentarea aparatului se face doar cu cafea macinata.

     Puterea maxima exprimata de acesta de 850 W va face ca prepararea cafelei dorite sa nu dureze mai mult de cateva secunde. Rezervorul de alimentare apa are capacitatea de 1.6 litri. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

11

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *