Review – Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V

  • de

       LG 49LH570V este un LED TV excelent ca pret daca iti doresti un televizor de dimensiuni mai mari care sa beneficieza si de functie de Smart tv, care sa ridice pretentii in ceea ce priveste calitatea imaginilor transmise. Partea de interfata este una excelenta in cazul in care esti si tu un pasionat de noutate, modul interactiv de acces oferind acces rapid la functia de browser web, retele sociale dar si aplicatii dedicate de vizionat filme si seriale online. Sistemul de operare este unul propriu, Web Os, dezvoltat de mai multi ani incoace pe televizoarele din portofoliul propriu de catre cei de la Lg.

        Ecranul de dimensiune 123 cm, suporta rezolutii Full HD, cu 1920 x 1080 pixeli. Acesta este capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 6.5 ms, o luminozitate de 300 cd/m2 si un contrast dinamic de 4000:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele (unghi de vizualizare pana la 178 de grade).  

       Imaginile transmise sunt trecute prin filtre astfel incat rezultatul afisat sa fie unul impecabil, chiar si atunci cand transmisie prin cablu nu este una tocmai decenta. Active Noise Reduction  – reduce zgomotul afisat pe imagini, Dynamic Color Enhancer – asigura o imbunatatire a cromatici si cursivitate in cazul imaginilor care se succed rapid.

       Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de 10 W fiecare. Sunetul este sintetizat de mai multe filtre pentru a completa astfel gama dotarilor de succes pentru acest model: Virtual Surround Plus, Clear Voice, DTS, etc.

      Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C/UHF/VHF permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic.

      La capitolul conectivitate, televizorul LED LG 49LH570V beneficiaza de o intrare USB, 2 porturi digitale HDMI, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Slotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta.

     Pentru conexiunea la internet vei putea folosi retelele Wi-Fi sau o legatura prin LAN la portul RJ-45. Ca functie aditionala, acesta va putea fi folosit fara probleme si ca monitor pentru gaming, experienta fiind una de exceptie. Pentru functia de partajare continut cu alte dispozitive sau pe ecranul propriu, acesta beneficiaza de urmatoarele caracteristici speciale: WiDi, Miracast, DLNA.

Recomandare:

       Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V, Full HD, Clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *