eMag anunta un Black Friday de poveste cu multe reduceri

  • de

        Zilele sunt numarate pana la cel mai importrant eveniment de anul acesta, Black Friday 2016, cel mai important moment al anului in ceea ce priveste comertul online, moment in care produse din arii variate vor avea reduceri consistente astfel incat sa satisfaca nevoia de consum a fiecarui utilizator. Anul acesta sarbatorim Black Friday pe 18 noiembrie, asa ca daca vrei sa iti cumperi ceva pentru casa sau sa iti inlocuiesti gadget-urile personale, sfatul meu e sa te apuci de strans inca de pe acum.

        Ediția a șasea a Black Friday va fi pe data de 18 noiembrie 2016. Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a fost adusă în premieră de eMAG pentru clienții din România, în 2011. După cinci ediții, a ajuns cel mai cunoscut și mai așteptat eveniment de shopping al anului, la care participă milioane de români, care pot achiziționa din sute de mii de produse.

       „Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

       Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

      “Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

      La eveniment vor participa și cei 2.000 de comercianți din eMAG Marketplace, mai mult decât dublu comparativ cu ediția de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

      Chiar si asa daca nu mai ai rabdare pana pe 18 noiembrie, zilele acestea ai parte de preturi bune in ceea ce priveste device-urile mobile in cadrul campaniei IT/Mobile Days, unde gasesti preturi bune la telefoane mobile, laptop-uri si ceasuri inteligente: Vezi promotii campanie

     Deasemenea ca ne aflam in prag de sezon rece, cei care isi doresc sa isi schimbe cate ceva prin garderoba, au parte de reduceri consistente de pana la 50% la tot ceea ce reprezinta haine groase de toamna – iarna, si aici vorbim de geci, plovere, jeansi, paltoane si incaltaminte in cadrul campaniei Hot Fashion Sales: Vezi promtii campanie

Imagini pentru black friday emag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *