Review – Televizor SUHD Smart Samsung, 123 cm, 49KS8002

  • de

       Lansat anul acesta, noul televizor SUHD Smart Samsung 49KS8002 cu o diagonala de 123 cm iti va schimba in totalitate perceptia asupra modul in care iti vei petrecere serile, un dispozitiv capabil sa redea imagini la o calitate exceptionala, de rezolutie 3840 x 2160 adica Ultra HD (4K). SUHD este noul standard de imagine creat special pentru aceste modele ultra subtir (S-Slim) la care se adauga o rezolutie capabila sa reproduca orice detaliu in cel mai inedit mod, apropiat de cel al realitatii cotidiene.

      Design-ul exterior iti va acapara privirea inca de la prima utilizare. Televizorul, este unul dintre cel mai bun pe care l-am vazut. Standul din metal este de inalta calitate, la fel ca si televizorul, un model super-slim. 

      Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare UHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Ecranul de 123 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii, imagini foarte clare, apropiate de cele din realitate.

      Este unul dintre cele mai apreciate modele lansate anul acesta de catre cei de la Samsung in aceasta marja de pret fiind foarte bine vandut in prima parte a acestui an. Este subtire avand o grosime de 71 mm cantarind aproximativ 17.1 Kg. Televizorul SUHD are un contur metalic si un design unic, care da senzatia de infinit si eleganta, integrandu-l perfect in decorul livingului dumneavoastra.

      Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:Supreme Motion, Motion Rate 200, Mega Contrast, Precision Black, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, etc. Tehnologia Nano Crystal va amplifica stralucirea culorilor si profunzimea acestora totul fiind aproximat la detalii apropiate de imaginea reala. Tehnologia de redare a cadrelor in miscare Auto Motion Plus imbunatateste in 4 etape calitatea transmisiunilor Tv si a filmelor convertind o sursa cu continut rezolutie redusa la un nivel care este la fel de apropiat ca cel UHD.

      Cum transmisiile Tv sunt in mare parte analogice si HD, tehnologia SUHD Remastering Engine are ca principal scop ridicarea calitatii astfel incat acestea sa respecte un standard cat mai apropiat nivelului de calitate SUHD. Experienta HDR premium, oferita de televizorul Samsung SUHD cu  Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita  tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black.

     Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Modelul de fata este compatibil si cu High Dynamic Range,  cel mai recent standard pentru continutul UHD premiu. Tehnologia Ultra Black dezvoltata de Samsung, inspirata din natura foloseste tiparele  unice, la scara nano, pentru a reduce reflexia luminii si a imbunatati nivelul contrastului. Te bucuri de continutul redat de televizorul tau Samsung, chiar si intr-o camera foarte luminoasa.

      Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 60 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, DTS Studio Sound, Wallmount Sound Mode si TV SoundConnect pentru conectarea cu dispozitive externe de tip home cinema.

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

      Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Pentru mai multe detalii tehnice, imagini dar si fisa tehnica a produsului gasiti detalii aici

Televizor SUHD Smart Samsung, 123 cm, 49KS8002, 4K Ultra HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *