Black Friday Pro la YellowStore: Reduceri consistente 14-16 octombrie

  • de

        Cei de la Yellow Store anunta un „Black Friday” in avans dedicat iubitorilor de arta fotografica cat si celor care vor sa faca primii pasi in domeniul fotografiei prin achizitionarea unui DSLR profesional. 

       Campania promoţionala se desfasoara in perioada 14 – 16 octombrie 2016, in magazinul Yellow Store si online la adresa http://shop.yellowstore.ro/black-friday-4-pro, si sunt vizate aparatele foto Nikon, obiectivele NIKKOR si accesoriile foto. Fotografii profesionisti sau in devenire pot cumpara camere foto si obiective din gama de varf a producatorului japonez, alaturi de accesorii dedicate produselor Nikon, la preturi mult mai mici decat in mod normal.

      In afara de camere DSLR, mirrorless si compacte din gama profesionala si semi-profesionala, magazinul va oferi discounturi la obiective, rucsacuri, blituri si alte accesorii pentru aparatura Nikon.

     Editia de anul trecut a inclus oferte la DSLR-urile D810 si D610. Primul a beneficiat de un discount de 5.000 de lei, in timp ce al doilea a avut o reducere de 2.500 de lei. O alta oferta buna a fost disponibila la obiectivul Nikkor 24-70mm f/2.8G ED, care a fost afisat cu un pret mai mic cu 2.200 de lei.

     Produsele de interes le poti gasi in link-urile de mai jos:

            1. Aparate foto profesioniste de tip DSLR la reducere

            2. Aparate foto compacte, mirrorless, si subacvatice

            3. Obiective Nikon la reducere

            4. Carduri memorie, blitz-uri si genti foto la reducere

 

11

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *