Google Pixel si Pixel XL disponibile la comanda

  • de

      Mult asteptatele telefoane de la Google, Google Pixel si Pixel XL sunt disponibile incepand de saptamana asta in exclusivitate pentru Romania prin Quickmobile, momentan la precomanda, urmand in scurt timp sa apara si fizic pe stoc.

     Conform celor mai recente teste de banchmark telefoanele Google Pixel ar oferi performante mai bune ca oricare telefon Apple sau Samsung, fiind un real succes pe piata de profil. Acestea beneficiaza de dotari hardware de top, si primit mult si la capitolul software. 

     La capitolul specificatii tehnice, ambele telefoane vin cu aceleasi dotari tehnice, singura diferenta fiind legara de dimensiunea display-ului: procesor Qualcomm Snapdragon 821 pe 16 nm, quad core, procesor grafic Adreno 530, 4GB RAM, modelul Pixel are un display de 5 inchi, 1920 x 1080 rezolutie, 441 ppi densitatea de pixeli, AMOLED, Gorilla Glass 4 iar google Google Pixel XL dispune de un display de 5.5 inchi, 2560 x 1440 rezolutie, 534 ppi densitatea de pixeli, AMOLED, cu protectie Gorilla Glass 4.

     E un nou inceput pentru cei de la Google si spun asta ca pe viitor s-ar putea sa mai vedem si alte modele lansate de acestia, un model care sa atinga si segmenul de piata mid-level sau alte modele care sa se lupte cu gigantii de la Apple si Samsung.

Recomandare:

     Este o alegere interesanta daca iti doresti un telefon de ultima generatie, exclusivist, cu sistem de operare Android care sa nu aiba interventii asupra interfetei native: Verifica oferte pret

     Ambele modele sunt disponibile atat in varianta pe alb cat si pe negru, iar la comanda primesti garantie 2 ani si transport gratuit: Verifica disponibilitate stoc

 

Imagini pentru google pixel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *