Sari la conținut

Dezumidificator Trotec TTK 75 E pret si specificatii tehnice

  • de

        Daca doresti ca aerul respirat de tine sa aiba o anumita calitate in ceea ce priveste nivelul de umiditate persistent in atmosfera iti recomand dezumidificatorul Trotec TTK 75 E ca fiind o alegere de luat in seama. Este un dispozitiv portabil care poate fi instalat orice camera si nu necesita evacuare, acesta fiid dotat si cu rezervor de apa la interior.

       Este ideal in cazul copiilor mici dar si pentru cei in varsta, un dispozitiv care te va ajuta sa suporti cu bine temperaturile ridicate din timpul verii. 

       Aerul din camera unde va fi instalat va fi unul de calitate, favorizand astfel un mediu general propice vietii cotidiene. Deasemenea aerul se va simti mai proaspat iar starea de bine si confortabil iti va face viata mai usoara. Eliminand astfel excesul de umezeala din atmosfera dispare si posibilitatea aparitiei de mucegai sau a altor microorganisme daunatoare sanatatii. 

      Dezumidificatorul Trotec TTK 75 E poate colecta o capacitate maxima de 20 litri/zilnic pentru care va asigura un debit de aer de pana la 192 mc/h. Analizand aceste specificatii, acesta este potrivit unui spatiu de pana la 45 mp, pentru care poti alege in timpul functionarii sale 7 valori diferite de umiditate in aer.

      Panoul de comanda este dotat cu un display digital care va afisa timpul de lucru, programul activ dar si nivelul de umiditate din camera. Partea de comanda este reprezentata de butonul oprire/pornire, indicator viteza ventilator, indicator nivel de incarcare rezervor, LED indicator pentru curatarea filtrelor. Sistemul de protectie preaplin deazactiveaza functionarea acestuia in momentul in care rezervorul este incarcat la maxim.      

      Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie Auto-Restart – permite repornirea automata in cazul unei pene de curent, functie de dezghetare – ideala in cazul in care il vei folosi si pe timp de iarna iar in camera temperatura scade sun 0 grade Celsius, functie de memorare – momoreaza parametrii setati anterior pentru ca sa iti vina mult mai usor la reluarea procesului de lucru.

      Sistemul de filtrare beneficiaza de un filtru lavabil de purificare aer, ideal in cazul retinerilor de praf sau alte corpuri straine din aerul respirabil. Filtrul lavabil combate si inmultirea bacteriilor, filtreaza scamele sau firele de par de la animalele de companie din casa.

      Timpul de functionare poate fi programat din timp cu ajutorul functiei timmer care ofera un control absolul al modului de lucru. Are doua trepte de viteza, un recipient de 2.3 litri pentru depozitarea apei si este destul de silentios (aproximativ 43 dB). 

        Domeniul de functionare termic are loc in gama de 5 – 32 de grade Celsius iar in cazul in care temperatura scade sub acest prag se activeaza electronic functia de dezghetare automata. Aparatul este unul fabricat in Germania.

Recomandare:     

        Este o solutie ingenioasa bine gandita care ofera tot suportul necesar pentru a crea un mediu ambiental optim: Verifica oferta pret

        Garantia oferita pentru acest dispozitiv este de 24 de luni iar transportul pana la tine acasa este gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 
Imagini pentru Dezumidificator Trotec TTK 75 E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *