Calorifer electric Hyundai HYH 2009R pret si specificatii tehnice

  • de

      Caloriferul electric Hyundai HYH 2009R este o solutie moderna de incalzire care iti va oferi confortul termic necesar acum in prag de sezon rece. Este un dispozitiv care se preteaza foarte bine pentru incalzirea unei singure camere, care poate fi folosit si pentru compensarea caldurii de la alte dispozitive de termoficare.

      Caloriferul electric Hyundai HYH 2009R are o putere de aproximativ 2000 W, putere distribuita prin caldura eliberata de cei 9 elementi.

      Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi de pana in 50 metri cubi. Protectia anti incalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. 

      Il poti muta cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului mobil cu 4 roti cu care este dotat, are un cablu de alimentare de aproximativ 3 metri, si cantareste 10 Kg. 

Recomandare:

       Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Star Light disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Calorifer electric Hyundai HYH 2009R, 9 elementi, 2000W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *