Calorifer electric Star-Light YOH13B pret si specificatii tehnice

  • de

      Caloriferul electric Star-Light YOH13B este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca totul va fi bine si pe timp de iarna. 

      Caloriferul electric Star-Light YOHF13 este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.

      Caloriferul electric Star-Light YOH13B are o putere de aproximativ 2500 W, putere distribuita prin caldura eliberata de cei 13 elementi.

      Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi de pana in 62 metri cubi. Protectia anti incalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. 

     Il poti muta cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului mobil cu 4 roti cu care este dotat, are un cablu de alimentare de aproximativ 3 metri, si cantareste 14 Kg. 

Recomandare:

       Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Star Light disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Calorifer electric Star-Light YOHF13, 2500 W, 13 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Timer, Ventilator, Protectie anti-inghet, Gri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *