Blender Electrolux ESB2300 Perfectmix pret si specificatii tehnice

  • de

      Sezonul fructelor si legumelor e pe val acum la inceput de toamna iar in acest sens ai nevoie de un dispozitiv performant care sa te ajute la pregatirea sucului din fructele tale preferate intr-un mod profesionist. De aceea astazi am decis ca e cazul sa va prezint noul blender de la Electrolux, pe nume de cod  ESB2300 Perfectmix, un dispozitiv performant care iti va oferi satisfactie de fiecare data cand il vei utiliza.

      Blander-ul Electrolux ESB2300 Perfectmix este prevazut in partea superioara cu un bol de sticla termorezistent din sticla TempSafe de capacitate 1.5 litri. Dotat cu un motor de putere 450 W, acesta va da dovada de maestrie in maruntirea fructelor dure sau a bucatilor de fructe congelate. Puterea poate fi variata selectand unul dintre cele 3 trepte de viteza variabila.

      Este un dispozitiv cu functii minimaliste, de culoare neagra, care nu necesita cine stie ce experienta pentru a putea sa il folosesti. Panoul de comanda cuprinde butoanele aferente de Power On si OFF si cele pentru trepte de viteza. Materialele folosite in constructia lui sunt unele de calitate, plastic rezistent, bine imbinat care nu da impresia deloc cum ca am avea de-a face cu un produs din categoria ieftin. 

    Sistemul de taiere include instrumentatie din metal rezistent, un set de componente care vor induce o forta suficienta de mare astfel incat procesul de maruntire sa nu dureze mult. Functia Pulse/Turbo iti va permite mixarea rapida a mai multor incrediente la interior printre care si gheata.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un blender performant, usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Blender Electrolux ESB2300 Perfectmix, 450W, 1.5 l, Recipient sticla, Negru/Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *