Sari la conținut

Tableta Vonino Xavy T7 pret si specificatii tehnice

        Tableta Vonino Xavy T7 este o alegere perfecta pentru cei care isi doresc mobilitate in miscare dar in acelasi timp sa fie conectati la informatie, un model destul de interesant atat din punct de vedere al design-ului cat si specificatii de nivel tehnic. 

       Daca ar fi sa luam in considerare partea de aspect, vei vedea imediat diferenta de aspect, un model care pune pret si pe acest detaliu, cu un capac de spate usor cauciucat care ofera o aderenta mai buna indiferent de suprafata pe care o vei aseza. Tableta se simte bine si in mana, arata foarte bine inchegata si nu da impresia deloc cum ca am avea de-a face cu un produs ieftin. 

       Siguranta si flexibilitatea de miscare este data si de posibilitatea de a te conecta la internet cu aceasta prin wireless folosind retelele de wi-fi din preajma ta sau folosind o conexiune 4G, printr-o cartela SIM instalata in slotul de la interior.

      Vonino Xavy ofera o experienta vizuala captivanta prin intermediul ecranului de 7 inchi de care beneficiaza si suporta o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, suficient de buna pentru o redare in detaliu a imaginilor. Panel-ul IPS da acea naturalete de care orice imagine are nevoie, si luminozitate optima pentru a receptiona imaginle in cele mai mici detalii.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul pe 64 de biti Quad Core MT8735M tactat la o frecventa de 1 Ghz, procesorul grafic Mali T-720 si memoria RAM de 1 Gb. Pentru stocare sunt disponibili 8 Gb de memorie libera care pot fi extinsi pana la 64 Gb prin atasarea unui card microSD. Tableta ruleaza cu succes Android 5.0 Lollipop si vine dotata inca din fabrica cu cele mai uzuale aplicatii direct preinstalate: Facebook, Google Maps, Chrome etc.

      Tableta vine dotata si cu doua camere foto, una pe spate si alta pe fata, cea principala de pe spate beneficiind de un senzor de imagine cu stabilizare de 5 MP iar cea de pe fata un senzor de 0.3 MP.

      Pe partea de conexiuni aceasta suporta conexini bluetooth, 4G, Wi-Fi, microUSB. Deasemenea sunetul redat de difuzoarele incorporate este sintetizat de sistemele BesLoudness, BesSurround care ii ofera acesteia o rezonanta buna si puternica chiar si la volum maxim. Xavy T7 are conectivitate 4G – LTE Cat4 150/50Mbps; astfel vei avea acces la internet de mare viteza prin intermediul tabletei tale si chiar il poti partaja cu cei din jurul tau prin functia de Hotspot. Pe langa conectare 4G, Xavy T7 are incorporat module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP si modul de navigare si localizare GPS.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta bine echipata pe partea tehnica, placuta din punct de vedere al designului si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Consider ca este una dintre cele mai bune tablete in aceasta zona de pret avand avantajul memoriei RAM de 1 Gb, slotul 4G si pretul foarte mic : Verifica reducere pret

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *