Ceas pentru barbati Fossil Dean FS4721 pret si specificatii tehnice

  • de

     Cu ceasul barbatesc Fossil Dean FS4721 cu siguranta vei iesi din anonimat inca de la prima purtare, un dispozitiv exact, elegant care se va potrivi oricarei tinute fie ea business sau sport. Este un ceas proiectat sa reziste construit in totalitate din otel inoxidabil atat carcasa cat si bratara.

      Cureaua are o dimensiune de 22 mm si este realizata din zale ce pot fi detasate in functie de preferintele dumneavoastra.

      Carcasa ceasului din otel inoxidabil este rotunda si are un diametru de 45 mm avand un mecanism ce actioneaza ceasul de tip Quartz. Finisajul carcasei este lucios si este de culoare negru. Alte functii disponibile pentru acest model fac referire la afisarea datei sau cronograf.

      Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 5 atmosfere.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Ceas pentru barbati Fossil Dean FS4721

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *