Banda Alergare Electrica Kettler Sprinter 5 pret si specificatii tehnice

  • de

        Produsele Kettler sunt special concepute pentru a raspunde celor mai exigente cerinte, fapt pentru care majoritatea sunt folosite si de sportivii de performanta in antrenamentele zilnice. Banda alergare Kettler Sprinter 5 este o alegere inspirata daca iti doresti sa iti menii o conditie fizica de invidiat si sa practici sportul favorit si atunci cand vremea de afara nu o permite, departe de aglomeratia si agitatia din marile sali de fitness.

       Banda alergare Kettler Sprinter 5 este dotata cu un motor de 2.6 CP capabil sa dezvolte o viteza de pana la 16 Km/h care poate fi ajustata in mai multe trepte inferioare.

       In partea centrala este dotata si cu computer de bord care monitorizeaza urmatoarele valori: puls, viteza, timp, distanta, calorii si inclinatie. Manerele de sustinere sunt prevazute cu senzori de puls care monitorizeaza bataile inimii in timpul antrenamentului. Suprafata de lucru are dimensiunea de 132 x 46 cm. 

       Deasemenea in functie de conditia fizica poti selecta un nivel de dificultate mai ridicat sau mai usor actionand inclinarea motorizata cu un grad de dificultate de la 1 la 16 trepte. Fie ca vei alege pur si simplu sa mergi sau sa alergi, cu butoanele directe pentru viteza si inclinare vei avea in orice moment totul sub control.

       Sistemul de amortizare soc va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa asculti muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul difuzoarelor stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda. Pe timp de vara zona de ventilator care va sufla aer proaspat catre tine te va ajuta sa respiri cu usurinta si sa treci mai usor peste caldura degajata de corp.

       Banda de alergat electrica Kettler Sprinter 5 este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. Sistemul de amortizare soc va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Banda Alergare Electrica Kettler Sprinter 5 Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *