Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY caracteristici tehnice

  • de

        Bosch WAT28460BY este o masina de spalat impresionanta care te va cuceri inca de la prima utilizare, un model care beneficiaza de multe programe de spalat atent supervizate de catre cele mai noi tehnologii patentate de germani de la Bosh.

       Aceasta este o masina de spalat robusta, nu ocupa un spatiu foarte mare fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.8 x 59.8 x 59 cm. In partea superioara avem panoul de comanda dotat cu un selector de programe care are o cursa foarte precisa de la un program la altul. In partea centrala se afla butoanele pentru optiunile suplimentare precum si un display LCD pentru afisarea informatiilor de lucru. 

       Cu o capacitate de pana la 8 Kg pentru spalarea rufelor propriu zisa la care se adauga cele 1400 rpm, masina de spalat Bosh va fi o alegere interesanta pentru orice familie care doreste un model economic dar si efcient in acelasi timp. Accesul la interior se face rapid, frontal atat pentru rufele voluminoase asta datorita diametrului hubloului care este unul generos.

      Tehnologia EcoSilence Drive face ca acest model sa fie unul dintre cele mai silentioase masini de spalat disponibile pe piata de profil. Peretii antivibranti absoarbe eficient azgomotul dar si vibratiile pentru ca tu sa te bucuri de performante ridicate chiar si atunci cand vei decide sa speli in timpul noptii. Motorul ce pune in functiune tot angrenajul se remarca prin consum energetic redus si performante remarcabile. Astfel masina de spalat a fost incadrata de specialisti in clasa energetica A+++ -30% cu un consum foarte redus de energie 0.74 kWh in program standard si un consum mediu anual de apa de 9900 litri.

      Masina de spalat are gama variata de programe spalare, 15 la numar, care vor eficientiza de fiecare data procesul de spalare: Sintetice Plus – program folosit in cazul hainelor din fibra sintetica, culori inchise/deschise, sport, program rapid, program AllergiePlus – elimina eficient agentii alergeni din rufe, super rapid 15/30 minute etc. 

       Fiind o masina de spalat de capacitate mare, vei putea spala cu aceasta chiar si rufe mai voluminoase printre care pilote, lenjerii de pat sau paturi. Produsele delicate din lana sau matase beneficiaza de programe dedicate care vor optimiza procesul de spalare astfel incat tesatura sa nu fie deteriorata. Masina se poate lauda cu VarioPerfect – program mai rapid cu pana la 65% si mai eficient energetic cu pana la 50% cu optiunile SpeedPerfect si EcoPerfect. NightWash este un alt program la care vei putea apela in cazul in care obisnuiesti sa speli si pe timp de noapte, optimizat astfel incat zgomotul in timpul functionarii masinii sa fie unul minim.

       Sistemul 3D AquaTronic asigura o distributie eficienta a rufelor la interior astfel incat acestea sa fie curatate eficiente. Cu optiunea programare intarziata vei putea stabili ca masina de spalat sa spele in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Sistemele de siguranta conectate la panul de comanda vor opri instant masina de spalat in cazul in care vor detecta pericole de inundatie sau de suprasarcina. 

       Deasemenea tehnologia Active Water foloseste un set de senzori de detectare a incarcaturii instalati la interior in cuva. Astfel pentru cantitati mai mici de rufe consumul de resurse va fi unul raportat la necesitati. Un alt element de protectie il reprezinta functia de blocare automata a functiilor panoului de comanda dar si hubloului de acces la interior, o masura de protectie binevenita atunci cand ai prin jurul tau si copii mici.

Recomandare:

         Garantia comerciala este de 2 ani iar  pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul Bosh chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret

        Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buyVerifica pret redus

        Mai multe detalii tehnice si imagini al acestui produs gasiti si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, EcoSilence Drive, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *