Televizor LED Wellington 48FHD287 pret si specificatii tehnice

  • de

        Televizorul LED Wellington 48FHD287 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui televizor de dimensiune generoasa, perfect pentru un living spatios. Este unul dintre cele mai ieftine televizoare din aceasta categorie avand un ecran LCD ce masoara in diagonala 121 cm.

        Este un televizor foarte subtire care pastreaza acelasi design modern si elegant cu care producatorii actuali ne-au obisnuit. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta punand astfel in valoare la maxim ecranul destul de generos de 121 cm. 

         Sistemul audio unul de tip NICAM Stereo este format din doua difuzoare stereo care au o putere maxima de 16 W. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi doresti ceva mai puternic decat atat poti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack. 

        Acesta suporta o rezolutie maxima Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 300 cd/mp, un contrast dinamic de 4000:1 si un timp de raspuns de 8 ms. Tehnologia Digital Noise Reduction reduce simtitor zgomotul de pe imagini astfel incat tu sa te bucuri de imagini clare, pline de culoare, chiar si atunci cand cadrele se succed rapid in cazul filmelor de actiune sau evenimente sportive.

         Televizorul beneficiaza si de caracteristici speciale care fac referire la: Sleep Timer – programabil care inchide televizorul automat la ora stabilita de tine, Child Lock – sistem de preventie care blocheaza anumite posturi Tv in cazul copiilor, mod hotel, sistem automat de calibrare a culorilor. Telecomanda din dotare permite schimbarea posturilor rapid de la distanta, avand o arie de semnal de pana la 7-8 metri.

         Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari, capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor LED Wellington, 121 cm, 48FHD287, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *