Televizor LED Smart Wellington 48FHD287S pret si specificatii tehnice

  • de

      Televizorul LED Smart Wellington 48FHD287S este un dispozitiv perfect pentru acasa la tine, detine interfata de Smart Tv si vine dotat cu cele mai noi tehnologii de procesare imagine ale anului 2016. 

      Wellington 48FHD287S este unul dintre cele mai ieftine Smart Tv-uri din cate am vazut pana acum, un televizor cu functii minimale in ceea ce priveste sistemul de operare, capabil sa iti ofere principalele facilitati la o viteza de acces buna. Functia “my home screen” iti permite sa personalizezi ecranul de pornire cu continutul si aplicatiile cele mai utilizate de tine pentru un acces cat mai rapid la informatiile de interes.   

      Face parte din gama 2016 si vine dotat cu o multime de tehnologii de ultima generatie atat pentru procesare imagine cat si sunet. Sistemul audio Nicam stereo format din doua boxe 2 x 8 W este suficient de puternic astfel incat sunetul sa fie auzit clar avand urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, DTS, BASS /TREMBLE, Equalizer 5 Band, Surround. 

      Display-ul Edge LED de dimensiune 121 cm suporta rezolutii Full HD, acesta fiind capabil sa redea un numar de 1980 x 1080  pixeli. Claritatea imaginilor te vor surprinde inca de la prima utilizare prin culorile transmise naturale apropiate de realitate dar si prin dinamica imaginilor care exprima o miscare apropiata de normalitate. Ofera un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 178 de grade iar timpul de raspuns in frecventa este de aproximativ 8 ms. Luminozitatea exprimata are o valoare de pana la 300 cd/mp in timp ce contrastul nativ indica o valoare de 4000:1.

     Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, un port USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Pentru conectare la internet poti folosi un cablul de internet conectat la portul RJ-45 sau o conexiune wireless.

      De remarcat este si consumul destul de mic de numai 66 W, cu o greutate de aproximativ 13.1 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor LED Smart Wellington, 121 cm, 48FHD287S, Wi-Fi, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *