Televizor LED Smart Wellington 32HD279S pret si specificatii tehnice

  • de

      Televizorul LED Smart Wellington 32HD279S este un dispozitiv multimedia care beneficiaza si de functii Smart ale sistemului de operare propriu, are un display generos care masoara in diagonala 81 cm si suporta rezolutii HD. 

      Wellington 32HD279S este unul dintre cele mai ieftine Smart Tv-uri din cate am vazut pana acum, un televizor cu functii minimale in ceea ce priveste sistemul de operare, capabil sa iti ofere principalele facilitati la o viteza de acces buna. Functia „my home screen” iti permite sa personalizezi ecranul de pornire cu continutul si aplicatiile cele mai utilizate de tine pentru u acces cat mai rapid la informatiile de interes.

     Face parte din gama 2016 si vine dotat cu o multime de tehnologii de ultima generatie atat pentru procesare imagine cat si sunet. Sistemul audio Nicam stereo format din doua boxe 2 x 6 W este suficient de puternic astfel incat sunetul sa fie auzit clar avand urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, DTS, Equalizer 5 Band, Surround. 

     Display-ul Edge LED de dimensiune 81 cm suporta rezolutii HD, acesta fiind capabil sa redea un numar de 1366 x 768  pixeli. Claritatea imaginilor te vor surprinde inca de la prima utilizare prin culorile transmise naturale apropiate de realitate dar si prin dinamica imaginilor care exprima o miscare apropiata de normalitate. Ofera un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 176 de grade iar timpul de raspuns in frecventa este de aproximativ 6.5 ms. Contrastul nativ indica o valoare de 5000:1 in timp ce luminozitatea este de 300 cd/mp.

     Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa. 

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, un port USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Pentru conectare la internet poti folosi un cablul de internet conectat la portul RJ-45 sau o conexiune wireless.

      De remarcat este si consumul destul de mic de numai 65 W iar greutatea de numai 6.55 Kg il recomanda sa fie pozitionat chiar si pe un suport tv.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Televizor LED Smart Wellington, 81 cm, 32HD279S, HD, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *