Iphone 7 pret si specificatii tehnice

  • de

      iPhone-ul 7 vine cu o multime de imbunatatiri si diferente, care includ un buton de home sensibil la presiune, o camera foto imbunatatita, un procesor mai rapid si o baterie mai durabila.

     Noul iPhone 7 se desparte de mufa audio jack de 3,5 mm, si ofera la schimb castile wireless AirPods. Acestea, dotate cu un chip wireless W1, vor reda aceeasi claritate si perfectiune a sunetului, insa fara firele care ne dau atatea batai de cap. Cu autonomie de pana la 5 ore, aceste casti iti vor garanta o utilizare mult mai simpla, mai light si cu un pas inaintea tuturor. De altfel, pentru nostalgici, noul iPhone 7 include si un adaptor de la mufa lightning la cea jack de 3,5 mm, asa ca in continuare vei putea asculta muzica la casti cu fir.

      Noile modele iPhone sunt prevazute cu rezistenta la apa si praf, certificate IP67, ceea ce inseamna ca poti inclusiv sa stai cu telefonul in apa pana la 1 m adancime, timp de 30 de minute! Cele doua noi device-uri isi pastreaza acelasi corp de aluminiu si sticla, si au aceleasi dimensiuni si aceleasi caracteristici de design ca iPhone 6 si 6 Plus, insa diferenta este in interior. Ambele ecrane sunt cu 25% mai luminoase si dispun de o gama mult mai larga de culori.

      Pe spatele telefoanelor se observa putin iesita in afara camera foto, mult mai bine observata la iPhone 7 Plus, care dispune de 2 camere principale. In sfarsit, butonul de Home nu mai trebuie apasat, deoarece dispune de o noua caracteristica. Este vorba de un touch-pad, mai degraba, sensibil la presiune, care nu mai trebuie apasat, ci doar atins. De asmenea, senzorul Touch ID este inca disponibil, punand la dispozitia utilizatorilor o mai multa siguranta, telefonul putand fi deblocat doar cu ajutorul amprentei unice.

       Noile iPhone-uri dispun de cel mai puternic chip Apple de pana acum, noul A10 Fusion. Este un procesor quad-core de 64 biti, despre care Apple spune ca este cu 40% mai rapid decat A9. De asmenea, performantele grafice vor fi cu 50% mai bune decat la A9 si de 3 ori mai bune decat la A8. Primele doua nuclee sunt dedicate actiunilor de inalta performanta, iar cele 2 ramase sunt pentru eficienta ridicata. Apple a creat, de asemenea, un controller de performanta, pentru a stabili ce nuclee vor fi atribuite fiecarui tip de actiune. Bateria noilor smartphone-uri Apple este si ea mai buna, promitand cu pana la 2 ore in plus de functionare fata de iPhone 6S si 6S Plus.

       iPhone 7 Plus este primul telefon Apple cu dual-camera. Ce inseamna acest lucru? Lentile telefoto de 56 mm, cu o deschidere f/2.8, si cu o noua caracteristica: zoom integrat. Astfel, vei putea surprinde detalii uimitoare si vei avea posibilitatea de a decupa mult mai usor o fotografie, concentrandu-te exact pe ceea ce doresti sa captezi. Ambele camere au 12 MP, si dispun de stabilizare optica si un senzor de mare viteza. Camera detecteaza automat fetele si corpurile din imagine, caracteristica True Tone este si ea imbunatatita, deoarece dispune de 4 LED-uri care ofera cu pana la 50% mai multa lumina mai ales in scenariile intunecate. Si camera frontala primeste un upgrade, sarind la 7 MP, si avand in dotare culori mai vii si stabilizare automata a imaginii.

Cat costa Iphone 7/7 Plus

       In functie de varianta aleasa, preturile incep de la 3499 lei si ajung pana la peste 5000 lei in functie de modelul ales, capacitatea de stocare sau culoare

                      Verifica pret actualizat pentru Iphone 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *