Storcator de fructe si legume Panasonic MJ-SJ01KXE pret si specificatii tehnice

  • de

        Panasonic, un nume sonor atunci cand vine vorba de electrocasnice de bucatarie au in portofoliul de produse chiar si storcatoare de fructe si legume, Panasonic MJ-SJ01KXE reprezentand o alegere interesanta daca vrei un dispozitiv mic, compact care sa dea rezultate bune la fiecare utilizare.  

        Este eficient indiferent de fructul sau legumele folosite avand puterea necesara sa obtina rezultate foarte bune in cazul in care folosesti pulpa tare greu de strapuns. Tubul de alimentare are o dimensiune foarte mare care iti permite sa introduci fructe intregi fara a mai fi nevoie sa le maruntesti (diamentru 75 mm). Storcatorul beneficiaza de o singura viteza de lucru si sistem de filtrare din inox care permite retinerea fibrelor rezultate in urma procesului de stoarcere.

        Recipientul pentru suc are o capacitate de 1.5 litri in timp ce zona de depozitare pulpa are o capacitate de 2 litri. Pentru o eficienta mai buna poti folosi si accesoriile din dotare care nu lipsesc si anume: accesoriul impingere, sita din inox. Deasemenea sistemul de siguranta ii permite o fixare buna pe blatul unde va fi folosit si opreste imediat functionarea acestuia in cazul unei probleme de ordin tehnic. 

        Curatarea aparatului de poate realiza manual prin stergerea cu o laveta usor umeda pe suprafete sau se poate folosi chiar si masina de spalat vase pentru indepartarea urmelor de murdarie.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca doriti sa optati pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de „nu se poate” la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

         Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

         Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Storcator de fructe si legume Panasonic MJ-SJ01KXE, 800 W, Recipient suc 1.5 l, Recipient pulpa 2 l, 1 Viteza, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *