Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP pret si specificatii tehnice

  • de

      Star-Light FTTM-98APP este un frigider de mici dimensiuni, ideal pentru casa de vacanta sau pensiune, un dispozitiv electrocasnic simplu, cu un consum energetic mic disponibil la un pret accesibil. Este silentios, nu ocupa foarte mult spatiu iar materialele de calitate din care este realizat il recomanda ca fiind o investitie de durata, perfect pentru cei care vor sa asigure un confort de calitate familiei. 

      Bineinteles ca poate intra in vedere pentru a fi folosit chiar si acasa mai ales atunci daca stai intr-o garsoniera sau un apartament mai mic, acesta fiind ideal pentru a mentine la rece alimente pentru o perioada mai lunga in conditii de temperatura optima. Este folositor in special pentru a depozita o cantitate mai mica de alimente volumul maxim de depozitare fiind de pana la 98 de litri.

     Frigiderul are doua rafturi spatioase, cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente. Usa care inchide incinta are pozitionati 3 suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici.

     Congelatorul beneficiaza de un singur compartiment de volum 16 litri si are o capacitate de congelare de 2 Kg/24h.

     Sistemul de dezghetare frigider este unul automat iar asta inseamna ca nu te vei obosi prea mult atunci cand vine vorba de a-l decongela, intreg procesul desfasurandu-se in mod automat. Apa este ghidata prin canale interne si depozitata la interior in asa numite rezervoare pozitionate in zona de jos. Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita.

      Cei de la Star-Light au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A++. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.36 kW/24h.

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP, 98 l, Clasa E, H 84.5 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *