Televizor LED Vortex LEDV-40E19 pret si specificatii tehnice

  • de

         Vortex LEDV-40E19 este un televizor LED de dimensiuni impresionante, masoara in diagonala 102 cm si poate fi privit ca o alegere interesanta daca doresti ca viitorul televizor sa ofere o interfata usor de utilizat, fara functii smart, iar pretul sa fie unul accesibil. 

        Televizorul VORTEX LEDV-40E19 se remarca inca de la prima vedere prin designul atent creat. Rama subtire, suportul atent finisat, fac din acest televizor unul perfect pentru incaperile moderne.

        Display-ul de dimensiune 102 cm suporta rezolutii Full HD la o calitate a imaginii de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 200 cd, un contrast dinamic de 5000:1 si un timp de raspuns de 6.5 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc. 

       Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 10 W.

       Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat).

       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus
Televizor LED Vortex, 102 cm, LEDV-40E19, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *