Set Bucatarie Junona A Finisaj Stejar Sonoma cu Wenge pret si specificatii

  • de

      Casa este locul unde te simți cel mai bine. Chiar dacă, poate, nu petreci foarte mult timp acolo, clipele, în care citești o carte în fotoliul preferat sau te uiți la un film în sufrageria amenajată după gusturile tale, sunt de neprețuit.

     Vrei să creezi un loc unde te întorci mereu cu drag, iar parte din atmosfera confortabilă este și mobila. Tocmai din acest motiv, trebuie să o alegi cu grijă și să fii sigur când iei această decizie.

     Astfel ca pentru bucatarie poti alege set-ul Junona A cu finisaj Stejar Sonoma cu Wenge realizat pe structură de plăci aglomerate de lemn, un concept elegant în stil clasic care înfrumusețează orice încăpere! Mobilierul are dimensiunea de 240 cm si cuprinde sapte module care pot fi dispuse independent: patru corpuri superioare si trei corpuri inferioare. Setul include o selectie de corpuri pentru dotarea practica a spatiului de gatit: vitrina, dulapuri inferioare si superioare, masca de chiuveta.

     Decorul este aliniat la cele mai inalte standarde prin folosirea unor materiale de calitate si anume: stejar sonoma cu wenge, creeaza o atmosfera calda, prietenoasa . Corpurile inferioare au blat de grosime 32 mm realizat din placi aglomerate din lemn de culoare stejar sonoma, de adancime 60 cm.

     Odata initiata comanda am primit acasa mobilierul a doua zi iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Acesta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

      Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Set Bucatarie Junona A, Black Red White, PAL, Finisaj Stejar Sonoma / Wenge, 240 x 195,5 x 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *