Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015 performante excelente la gatit

  • de

      Pachetul promo format din cuptor Hansa BOEI62090015 si plita incorporabila Hansa BHGI62018 reprezinta o solutie completa de mobilare a bucatariei tale conform celor mai bune standarde de calitate. Prin faptul ca acesta este incorporabil, il vei putea incadra in mobila bucatariei salvand spatiu important in casa ta. Acesta ocupa un spatiu destul de mic pentru un astfel de dispozitiv dat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.

      Suprafata de la exterior formata din inox de foarte buna calitate va face ca acesta sa fie curatat rapid cu o simpla laveta de bucatarie umezita in 2-3 miscari.

      Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015 este unul cu alimentare electrica si are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 65 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. Este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A-20%.

      In partea superioara putem observa si faptul ca acesta vine dotat cu un panou de comanda destul de elaborios cu display LCD pentru afisare timp ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire. Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor.  Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niste elemente decorative deosebite. De acum, panoul de comanda nu va mai fi doar functional, ci si curat si elegant.

      Programele de gatit 4 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, rotisor, incalzire etc. Rotisorul este un accesoriu util pentru obtinerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat in special prepararii carnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea impreuna cu grillul sau impreuna cu acesta si cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisare). Functia de grill este o solutie deosebit de eficienta, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.

      Sistemul de incalzire inferioara/superioara va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat.

      Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015 este un dispozitiv electric care genereaza o putere de 2000 W cu un consum energetic de 0.95 kW/h. Clasa energetica din care face parte este A-20%, cu 20% mai eficient fata de alte dispozitive din clasa A simplu. 

      Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu doua straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de real ajutor in bucatarie, simplu de utilizat chiar si de cei nepriceputi in arta gatitului: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, 67 l, Grill, Rotisor, Clasa A, 4 Functii, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *