Sari la conținut

Mixer de mana Star-Light MM-300W pret si specificatii tehnice

  • de

        In fiecare weekend imi place sa imi surprind familie cu cate o gustare preparata de pe internet dar in ultimul timp am inceput sa ma perfectionez si in domeniul prajiturilor. Asa am simtit nevoie de a achizitiona si un mixer care sa se incadreze conform principiilor mele, sa nu fie scump si sa fie de real ajutor in bucatarie.

        E un mixer bun care isi merita banii. Nu se incalzeste deloc, bolul se invarte exact cum trebuie iar calitatea materialelor este peste medie. 

        Mixerul de mana Star-Light MM-300W are o putere de 300 W si o viteza care poate fi reglata treptat la una din cele 6 trepte succesive. Pentru performante rapide poti apela la butonul Turbo care folosete toata puterea mixerului pentru ca tu sa termini de framantat intr-un timp foarte scurt.

        Alte accesorii care vin cu acesta sunt doua sisteme metalice care vor fi atasate de rotorul care le va pune in miscare astfel incat miscarea sa se execute eficient.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca doriti sa optezi pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de „nu se poate” la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

         Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

         Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buyVerifica pret actualizat

 

Mixer de mana Star-Light MM-300W, 300 W, 6 viteze + Turbo, Inox/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *