Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 9P50/E-S pret si specificatii

  • de

        Candy CDI 9P50/E-S este o masina de spalat vase incorporabila in mobila de bucatarie special dedicata pentru a deservi unei bucatarii moderne totul la un pret accesibil. Practic cu aceasta nu mai ai nevoie de nici o scuza in privinta timpului pierdut in bucatarie atunci cand vine vorba de vase de spalat fiind capabila sa vina cu rezultate foarte bune in orice conditii.

        Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 9P50/E-S arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este moderna iar materialele de calitate impun un anumit punct de vedere si anume ca avem de-a face cu un dispozitiv de prima clasa.  Panoul de comanda este prevazut cu display elegant LED care afiseaza timpul ramas pana la terminarea programului cu indicator pentru sare.

        Nu ocupa nici foarte mult spatiu, aceasta putand fii integrata cu usurita si acolo unde spatiul nu este tocmai generos: 60 x 57 x 82 cm. Panoul de comanda este dotat cu un superb display LCD care iti va indica in timp real programul de functionare activ dar si timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare. 

        Accesul la interior se face frontal, aceasta avand o capacitate de pana la 9 seturi de vase pentru care poti selecta un numar de 7 programe. La interior gasesti un spatiu adecvat atat pentru farfurii cat si alte elemente de vesela cum ar fi: linguri furculite sau cani din ceramica. In functie de consistenta grasimii de pe vase poti apela fie la un program de prespalare ce include cicluri mai mult de clatire sau la modul de functionare intensiv ideal pentru vase deosebit de murdare.

       Programele de spalare disponibile pentru acest model acopera toate necesitatile de lucru astfel: program intensiv – recomandat in cazul vaselor foarte murdare, care poate fi folosit pentru temperaturi de lucru de 45, 70 si 75 de grade Celsius, program normal – pentru incarcari mixte, Eco – consum redus de resurse, program rapid 1 ora, pahare si prespalare.

       Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 9P50/E-S este eficienta si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ si are un consum de 222 kWh/an si 2800 litri de apa/an.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 9P50/E-S, 9 seturi, 7 programe, Clasa A+, 44.5 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *