Tableta Vonino Sirius QS pret si specificatii tehnice

  • de

     Tableta Vonino Sirius QS reprezintă un produs premium din gama de tablete bazate pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat, dezvoltat de Google, care vă oferă cea mai plăcută experienţă în utilizarea unei tablete.

    Vonino Sirius QS foloseşte un procesor Quad-Core care rulează la viteze de până la 1.3 GHz, o memorie RAM de 1 GB şi sistemul de operare Android 4.4 KitKat, toate fiind accesibile prin intermediul unui display IPS-HD capacitiv de înaltă rezoluţie multitouch de 7.9 inch.

     Astfel, Vonino Sirius QS poate să vă fie, cu uşurinţă, atât asistent personal, graţie aplicaţiilor de tip business disponibile, cât şi centru multimedia, datorită capacităţii de stocare de până la 36 GB (folosind un card microSD de maxim 32 GB) şi camerelor foto/video dispuse pe partea frontală-2.0mPx şi pe partea din spate-5.0mPx, dar, mai ales, mulțumită display-ului de tip IPS HD cu rezoluţia de 1024 x 768 pixeli.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus

 

VONINO Sirius QS (Tablet PC) - Preturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *